Új pizsamában akciós újságot néztem

Imádok hazaérkezni és belebújni a pizsamámba, nem is tudom, hogy van -e ennél jobb érzés, minthogy egy kényelmes és vicces pizsamában legyen otthon az ember. Mindig váltogatom a vastagságát évszaktól függően, és ahogyan az anyaga változik, úgy változik a hossza is. Van egy kedvenc pizsamás helyem, ahonnan rendelni szoktam. Számos ötletes pizsit forgalmaznak, nem is tudnám megszámolni, hogy hányat rendeltem már, és mindennel meg vagyok elégedve. Már tudom, hogy milyen a méretem és az alapján könnyű dolgom van, nem csoda, hogy a pizsamáim tárháza kifogyhatatlan, sokáig nem kellene újat vennem, akkor is számos ideig kitartanának. És a kényelem a legfontosabb. Éppen a pizsamámban panaszkodtam az egyik barátomnak, hogy az újsághordó nem dobott be reklám újságokat, így most honnan fogom tudni, hogy mit vásárolhatok meg akciósan a hosszú hétvégére.

Egy percig sem késlekedett a barátom, és egy linket ajánlott, ahol meg tudom találni az általam keresett újságok pdf- el formátumát. Annyit kell tennem, hogy megnyitom az oldat – az akcioleso.hu-t -, mivel a barátom tudja, hogy a penny-akcios-ujsagot keresem leginkább, ezért is merte ajánlani ezt a remek oldal, ami összegyűjti azokat az újságok pdf- elt formátumát, mely boltokba én elszoktam látogatni. Ennél jobb lehetőséget nem is tudott volna nekem ajánlani a barátom, mint ezt az oldalt. Azt nem értem, hogy én, hogy hogy nem tudom, eme oldal létezéséről, hiszen, akkor már rég ezt az oldalt használtam volna a hagyományos papíralapúval szemben. Milyen jó megoldás, hogy az oldal üzemeltetői feltöltik a különböző élelmiszeretek forgalmazó cégek akciókkal teli újságját. Aki kitalálta, minimum zseninek kell lennie, az adott élelmiszert forgalmazó boltra kattintva ott meg lehet látni, hogy milyen élő akciós újságok vannak egy – egy boltnál. Mindig az aktuális újságot lehet látni csak, amely üzletnek eltérő kínálata van régiónkként, még azt is tartalmazza az oldal. Nagyon könnyen kezelhető a keresője az oldalnak, így nem csak a fiatalabb korosztály térhet át erre az újság nézésre, hanem az idősebbek is használni tudják, hiszen semmilyen ördöngösség nincs benne.

Én is játszi könnyedséggel találtam rá az eltervezett újságomra: penny-akcios-ujsag. Annyira örülök, hogy most már bárhol meg tudom nézni a kedvenc élelmiszer forgalmazó üzletem ajánlatát. Akár a buszon vagyok, és ott átfutom, hogy mit fogok venni, de akár még ott a boltban is meg tudom ezt tenni. Ez a fajta mobilitás mindenképpen hiányzik az újság formátumtól, mert én soha nem szoktam magammal vinni, és ott az üzletben kihelyezettet pedig nem használom. Tehát ezt az oldalt nekem találták ki, és nem csak az újságok vannak, ott hanem, egyesével is megtalálhatóak a termékek, ahogyan lejjebb görgettem. Nem is értem, hogy lehet ennyire profi ez az oldal, de nagyon hálás vagyok a barátomnak, hogy rávezetett. Itt pedig egy -egy termékre részletesen rá tudok menni, ahol a termék összetételét és a régi, valamint az új árát is megtalálhatom, így össze tudom hasonlítani, hogy mennyire éri meg megvásárolni. És hozzá kell tennem, hogy általában nagyon is jó árakkal dolgozik a kedvenc boltom. Annyira örülök ennek a szuper összefoglaló, pdf-et tartalamzó oldalnak, amióta a barátom említette, ajánlotta, azóta majdnem minden nap megnézem. Tudom, hogy hetente változik csak az ajánlatok, de akkor is, már azt is beállítottam, hogy e-mailes értesítés érkezzen az újonnan felkerülő újságokról.