Törik a hajam, már a pizsamámon is láttam a hajszálakat

Sajnos a folyamatos hőkezeléstől és festéstől a hajam állapota egyre kétségbeejtőbb kezd lenni. Eleinte csak egy-egy hajszálat láttam a pizsamámon mikor felébredtem, de mostanság reggelente hajvasalás után az egész pizsamám tele van letört hajvégekkel. Elég kétségbeejtő látvány tud lenni, mikor reggel tele van apró kis hajakkal az ember válla. Sajnos sokáig nem tudtam, mi lehet erre a megoldás.

Mindenféle csodasampont kipróbáltam, amit a reklámokban láttam, de egyik sem vált be. Nagyon sokáig növesztettem a hajamat, de sajnos mivel nem fordítottam elég figyelmet az ápolására, nagyon elvékonyodtak a hajvégeim, és elkezdett borzasztóan törni.

Akinek nehezen nő a haja, az átérzi, mennyire nagy gondban voltam, hiszen ha levágattam volna ezeket a törött végeket, akkor újabb egy évig növeszthettem volna, hogy elérjem a jelenlegi hosszát.

Szerencsére, mikor éppen ezt a bánatomat panaszoltam el az egyik barátnőmnek, ő egy egészen egyedi megoldást ajánlott, ami neki nagyon sokat segített.

Az Ő haja nagyon hosszú és nagyon egészséges, mindig is irigyeltem érte. És most megosztotta velem a titkát, ami nem más, mint a búzacsíra olaj.

A búzacsíra olaj főként ránctalanító és bőrfeszesítő hatásáról ismert, de ennél sokkal többre lehet használni. Ez a készítmény tele van E vitaminnal, de ezen kívül B1, B2, B3, és B6 vitamint is tartalmaz.

Nagyon sokrétű a felhasználhatósága, a közismert bőrfeszesítésen kívül a hajak és a körmök ápolására is használhatjuk, de gyulladáscsökkentő, sejtmegújító hatása is van és akár a cellulitisz vagy ekcéma kezelésére is ajánlott.

A sokféle felhasználhatósága révén elég népszerű termék, de mégsem terjedt el annyira, hogy a beszerzése egyszerű legyen. Én a humanityaruhaz.hu oldalon láttam. A barátnőm is innen rendeli, mert itt nagyon kedvező áron lehet hozzájutni, az 50 ml-es kiszerelés csupán 1008 Ft-ba kerül, ami szerintem nagyon jó ár érte. Korábban próbálkoztam már ricinus olaj és argán olaj használatával is, az előbbi nem hozta a várt hatást, az utóbbi pedig borzasztóan drága volt, így mindkettőt abbahagytam.

A humanityaruhaz.hu oldalon jobban utána lehet nézni annak, hogy mire is használható a búzacsíra olaj, hogy mennyi jótékony hatása van és még tippeket is adnak arra, hogy hogyan használjuk.

Itt olvastam, hogy igaz, amit a barátnőm mondott, nem csak serkenti a haj és köröm növekedését, hanem erősíti is azt, így a hajunk sokkal egészségesebb lehet, mint volt.

Azonnal be is ruháztam erre az olajra. Itt olvastam néhány tippet arra, hogy hogyan használjuk a készítményt, hogy célszerű más olajokkal együtt felvinni a hajra.

Ezen az oldalon rengeteg fajta természetes olaj kapható, így egyből tudtam innen argán olajat és ricinus olajat is venni, ráadásul olcsóbban sikerült beszereznem, mint korábban, mikor ezzel kísérleteztem.

Olvastam itt arról is, hogy mennyire jót tesz a bőrnek a búzacsíra olaj, ezért utánajártam annak, hogy hogyan készíthetnék belőle krémet házilag.

Ezen az oldalon mindent meg is találtam ahhoz, hogy házi krémet készíthessek belőle. Itt mindent meg lehet kapni, ami otthoni krémek, pakolások, szappanok, tisztálkodószerek készítéséhez szükséges.

Sajnos egyre több olyasmit hallani, hogy nem a legjobb, legtermészetesebb anyagokból készülnek a tisztálkodószerek, samponok és krémek, ezért kezd egyre népszerűbb lenni, hogy az emberek maguk készítik el ezeket.

Nekem is elég sok fejfájást okozott a megfelelő sampon kiválasztása, hiszen mindegyik tartalmaz szilikont, ami nem tesz jót a hajnak.

Itt egyébként mindenféle természetes olajat lehet kapni, krém készítéséhez csomagokat, lehet itt tárolókat is venni, de még az otthoni gyertya készítés alapanyagai is megtalálhatóak itt. A környezettudatosság és természetesség jegyében pedig még öko mosóporokat is árulnak.

Nagyon tetszik ez az oldal, örülök, hogy megtaláltam. Az olyan abszolút kezdők is, mint én, könnyedén eligazodnak a széles termékkínálaton, hiszen minden terméknél van egy igen alapos, részletes leírás, amiből megtudhatjuk, mire érdemes használni, milyen pozitív hatásai vannak, milyen vitaminokban gazdag.

Ha pedig nem vagyunk biztosak magunkban, akkor vásárolhatunk innen könyveket is, amik segítségével elsajátíthatjuk a házi kozmetikum gyártás, házi tisztítószerek, szappanok készítésének minden lépését.

Itt láttam egy olyan könyvet, amiben például karácsonyi ajándék ötleteket is lehet olvasni. Lehet, hogy meg is fogom venni és idén karácsonykor nem pizsamát fogok adni a családtagjaimnak.

Innen egyébként nagyon könnyen lehet rendelni, hiszen lehetséges bankkártyával és még simple pay applikációval is a fizetés. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás nem csak könnyű és gyors, hanem biztonságos is.

GLS futárral és postán is kérhetők a termékek, de van lehetőség személyes átvételre is Budapesten.

Szerintem nagyon jó, hogy minden termékről fel van töltve egy alapos leírás, ami megkönnyíti az oldalon való tájékozódást és a kiválasztást, de van lehetőség e-mailben vagy telefonon is bővebb információt kérni ezekről a termékekről.

Itt minden megtalálható, ami egy környezettudatos háztartás működtetéséhez szükséges, ezért is olyan népszerű az üzlet.

Fel lehet itt iratkozni hírlevélre is, ami azt jelenti, hogy elsőként értesülhetünk a legjobb akciókról, az újdonságokról.

De van olyan funkció is, hogy a kedvenceink közé tehetjük a termékeket, így ha nem tudjuk vagy nem akarjuk egybe megvenni, akkor sem fogjuk elfelejteni, miket néztünk, miket szerettünk volna megvenni.

Visszatérve a búzacsíra olaj vásárlására, elmondhatom, hogy mindennel nagyon meg voltam elégedve. Sikerült megvennem az olajokat, amiket kinéztem, nagyon hamar kiszállították őket és szinte azonnal ki is próbáltam a keveréket, amit itt javasoltak.

Eleinte kicsit elrontottam a dolgot, mert nem mostam ki rendesen az olajat a hajamból, és ezért eléggé zsíros hatása lett, de második alkalommal már okosabb voltam és alaposan kiöblítettem. A változás pedig szerintem nagyon is szembetűnő, már pár használat múlva sokkal erősebbnek, sokkal élettel telibbnek és fényesebbnek tűnt a hajam.

Azt még nem tudom megmondani, hogy a hosszában is van-e változás, hiszen még nem használom olyan régen. Valamennyit nőtt a hajam, de nem tudom, hogy ez az olajoknak köszönhető-e.

Abban biztos vagyok, hogy használ, mert sokkal kevésbé törik a hajam, reggelente nem olyan sokkoló a látvány, a pizsamámon nincsen annyi apró, letört hajvég, mint eddig volt, és szerintem a vasalást is sokkal jobban bírja.

Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, aki szeretne búzacsíra olajat venni, vagy érdeklődik a fenntartható kozmetikumok, a természetes anyagok, a környezetbarát háztartások iránt.

Itt ugyanis mindent meg lehet venni, ami a natúr kozmetikumok vagy tisztítószerek elkészítéséhez szükséges, ráadásul szerintem nagyon is jó árakon lehet beszerezni ezeket az alapanyagokat.

Közeledik a karácsony, ha nem tudunk mit venni a családtagoknak, rokonainknak, akkor érdemes megnézni az oldalt, mert szerintem nagyon jó karácsonyi ajándék ötletek vannak itt, a natúrkozmetikumok, kézzel készített apróságok pedig csodás ajándékok lehetnek, minden korosztály számára.

búzacsíra olaj
búzacsíra olaj