Te miben alszol?

Az alvás egy olyan fontos tevékenység, amit nem szabad alábecsülni. A szervezet számára nagyon fontos, hogy mindig elegendő időt aludjunk, hiszen ilyenkor regenerálódunk és újulnak meg a sejtjeink. Éppen ezért aki azt gondolja, hogy az alvás időpocséklás, neki nincs igaza. Ha sikerül kialakítanunk egy olyan életet, amiben az egészség fontos szerepet játszik, akkor az is elengedhetetlenné válik, hogy naponta 7-8 órát alvással töltsünk.

Ha valaki nagyon sokáig nagyon keveset alszik és a szervezete ezt már nem tudja tolerálni, akkor az alváshiánynak nagyon súlyos következményei lehetnek. Ilyen például a figyelem hiánya, a memória romlása, sokkal ingerlékenyebbek leszünk, nem lesz elég energiánk a napi teendőink elvégzéséhez stb. Ezt a szintet nem szabad elérnünk. Ha már eljutottunk idáig és éveken keresztül nem adtuk meg a szervezetünknek a szükséges alvás mennyiséget és emiatt romlanak egyes képességeink és az egészségünk, akkor ezen minél gyorsabban változtatni kell.

Szerencsére ezen változtatni nagyon egyszerű. Első lépésként nem kell mást tenni, mint este korábban lefeküdni. Az lehetséges, hogy egyből nem fogsz elaludni és egy kicsit forgolódni fogsz. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor neki állhatsz helyette más teendőknek. Hozzá kell szoktatni a szervezetet a korábbi alváshoz.

A könnyebb elalvás érdekében több mindent is megtehetsz: elalvás előtt ne használd a telefonod, ne nézz tv-t, ne használj laptopot/tabletet, sötétíts be, hogy a szervezeted felkészüljön az alvásra és érzékelje, hogy már este van. A kényelmes pizsama is sokat segíthet. Mindenki másban szeret aludni és mindenki másképp érzi magát komfortosan. Találd meg azt a pizsamát, amiben gondtalanul tudsz aludni. Ezek mellett elalvás előtt meggylé ivásával segítheted a melatonin termelődését, ami szintén hozzájárul az alvás-ébrenlét szabályozáshoz.

Az egészségnél nincs fontosabb, ezért mindent tegyél meg annak érdekében, hogy egészséges lehess!

Ehhez nyújt segítséget a Netbiobolt csapata is. Ők olyan bio élelmiszereket és termékeket kínálnak a vásárlóiknak, amik valóban támogatják az egészségünket. A Netbiobolt egy olyan webáruház, ahol nem csak élelmiszerek kaphatók, hanem vannak kozmetikumok, gyógyhatású készítmények, étrendkiegészítők, vitaminok, egyéb termékek és mindezek mellett még olvashatunk híreket, recepteket, bővíthetjük a tudásunkat a különféle étrendekkel kapcsolatban és ajándék ötleteket is nyújtanak számunkra.

Milyen étrendek olvashatsz az oldalon? Amennyiben érdekel a gluténmentes étkezés, mert a családban van gluténérzékeny vagy épp te vagy az és bővíteni szeretnéd a tudásodat a témában, akkor erről az étrendről is olvashatsz az oldalon. Ha érdekel a vegánság, ami manapság ugye nagyon népszerű étrend, akkor erről is bőven olvashatsz. Viszont amennyiben a paleo étkezés érdekel, akkor se kattints át más weboldalra. Hiszen a Netbiobolt honlapján a paleo étrendről is nagyon sokat megtudhatsz.

Engem elsősorban a bio élelmiszerek, illetve a bio és natúrkozmetikumok érdekeltek. Nagyon szerettem volna egészségesen étkezni és ehhez kerestem olyan webáruházat, ahonnan megbízható terméket kapok. Sok webáruházat kipróbáltam már, viszont nekem a Netbiobolt vált be a legjobban.

Mindig időben érkezik a rendelésem, ha segítségre van szükségem akkor mindig nagyon készségesen állnak a rendelkezésemre és a honlapjukon található információknak köszönhetően mindig képben vagyok az aktualitásokkal és az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Hiszen a weboldalon híreket is lehet olvasni. Minden információ, ami a honlapon megtalálható közérthetően van megfogalmazva. Ennek köszönhetően, ha még nem vagy jártas a témában akkor sem kell aggódnod, hiszen mindent könnyedén meg fogsz érteni. Miután elolvasod a Netbiobolt cikkeit, akkor szerintem már lesz annyi tudásod a témában, hogy ne riadj meg a szakszavaktól se.

Ezen az oldalon bátran nézelődhetsz, ha vitaminra lenne szükséged: netbiobolt.hu/bolt/vitaminok/multivitaminok. Én is minden hónapban innen szerzem be a szükséges vitaminokat és nagyon elégedett vagyok velük. Az összetételük nagyszerű és pont annyi hatóanyagot tartalmaznak, amennyi szükséges az emberi szervezetnek.

Amennyiben az oldalon található információk elolvasása után még mindig lenne kérdésed, akkor a gyakori kérdéseket is érdemes lehet elolvasni. Itt nagyon sok olyan kérdést megválaszolnak, ami lehet már neked is eszedbe jutott. Azonban, ha itt nem találod meg a választ, akkor bátran írhatsz nekik vagy telefonon is keresheted őket.

Ha fontos számodra az egészséged és megfelelő minőségű élelmiszert szeretnél vásárolni megbízható helyről, akkor válaszd a Netbiobolt webáruházát!

Amennyiben csak multivitaminra lenne szükséged, akkor azt itt megtalálod: netbiobolt.hu/bolt/vitaminok/multivitaminok.