Szinte már elvesztem a női pénztárcák rengetegében

Épp egy héttel ezelőtt volt a legjobb barátnőm, Dóri szülinapja, ami minden évben nagy buli szokott lenni. Tekintve, hogy jelenleg a járvány miatt nem nagyon tud szülinapi bulit tartani, Dóri nagyon csalódott volt. Kitaláltam hát, hogy muszáj valami igazán értékes és menő ajándékkal meglepnem, hátha az majd felvidítja kicsit.

Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha pizsamát vennék neki? Mióta home office-ban dolgozik, azt állítja, szinte éjjel nappal pizsamában van. Bizony, van egy külön pizsamája, amit nap közben hord, és van egy, amit éjjelente vesz fel. Én ilyen otthon töltött napokon inkább a melegítő híve vagyok. Ezt a pizsamás gondolatot gyorsan el is hessegettem, mert valami motiválóbb ajándékot szerettem volna neki venni, arra az esetre, ha végre kimozdul otthonról.

Végül csak rádöbbentem, hogy egy szép bőr pénztárca lesz a nyerő ajándék. Dóri már úgyis hónapok óta panaszkodik, hogy majd’ szétfoszlik az eddig használt tárcája. Képzeletben megveregettem a saját vállam, hogy eszembe jutott ez az ötlet, és belevetettem magam a női pénztárcák felkutatásába. Mindenképpen online szerettem volna megrendelni, hiszen a munkám mellett nem sok időm van boltokba járkálni. A webshopokon viszont mindent megtalálok egy helyen, és még házhoz is szállítják a kiválasztott darabot.

Rövidesen találtam is egy nagyon szimpatikus webshopot, ahol a cipők, táskák és övek mellett női pénztárcák is kaphatók. Ez a bolt pedig a cipomarket.hu volt. Egyből nagyon megtetszett a kínálatuk. Kicsit csorgattam a nyálamat én is a rengeteg gyönyörű női bőr pénztárcára. A pénztárcák mind nagyon míves, látványosan jó minőségű darabok voltak, és a stílus- és színválasztékra sem lehetett panaszom. Dóri ízlése eléggé hasonló az enyémhez, így egyből tudtam, hogy nem fogok mellélőni, ha egy kicsit extrább, színes darabot választok. Egy szép smaragdzöld színű tárcát választottam ki neki, és már ment is a kosárba. Úgy néz ki, jókor voltam jó helyen, ugyanis az összes tárcára épp 10% kedvezmény is járt!

Ha a női pénztárcák terén ilyen remek készletet tud felvonultatni a cipomarket.hu, akkor gondoltam már a cipőket és a táskákat is megnézem. Bizony ezekben sem csalódtam. Hamarosan úgyis vennem kellene egy félcipőt tavaszra, úgyhogy mentettem is az oldalt a kedvenceim közé. Külön megtetszett, hogy a termékeket szín, méret, stílus, márka, ár, sőt, még a kedvezmény nagysága alapján is lehet szűrni. Így biztosan mindenki megtalálja, amit keres. Felugrott egy kis ablak is, ami a hírlevélre való feliratkozásra buzdított. A feliratkozásért 10% kedvezményre leszek jogosult a teljes árú cipőkre. Ekkor úgy éreztem, mintha a gondolataimban olvasnának, hiszen épp ott motoszkált a fejemben az új tavaszi cipő gondolata.

Na, de vissza a szülinapi ajándékra! Hátra volt még a kiválasztott pénztárca megrendelése. Utánaolvastam, hogy hogyan zajlik náluk a szállítás. Van lehetőség náluk utánvéttel is fizetni, és a kiszállítási költség csupán 1000 forint. 60.000 forint értékű rendelés esetén pedig ingyenes. Bár ennek az 1000 forintnak a kifizetésébe talán nem fogok beleszakadni. Olvastam még továbbá, hogy egy rendelt termék esetén, a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanapon belül érkezik is a termék. Ez elég megnyugtatóan hangzott, mivel már csak pár nap volt hátra Dóri szülinapjáig. Most már nem volt más dolgom, mint véglegesíteni a rendelést.

Miután megkaptam a visszaigazoló emailt, a GLS futár valóban egy nappal később már csengetett is a megrendelt szépséges bőr pénztárcával. A termék hibátlan volt, én is szívesen elfogadtam volna. Dóri repesett az örömtől, amikor meglátta az ajándékomat. Remélem a szép pénztárca kicsit motiválni fogja, hogy legalább a boltba hajlandó legyen kijárni a kaja rendelés helyett, és ne csak pizsamában üljön otthon egész nap.

női pénztárcák