Szépülés a karantén alatt egy jó szérummal

Járvány, home office, karantén: ha három szóval kellene jellemezni a 2020-as évet, akkor nálam biztosan ezek lennének a befutók. Természetesen én is tisztában vagyok azzal, hogy rettenetes helyzet, ami most kialakult, de most őszinte leszek: én azért egészen megkedveltem ezt a „maradj otthon” dolgot. Úgy gondolom, ennek is volt jó oldala, minden csak nézőpont kérdése!
Ami számomra pozitív volt, hogy végre csillapodott körülöttem a hajtás, és hosszú idő után először volt lehetőségem megreggelizni nyugalomban, és igenis élveztem, hogy ha úgy óhajtom, akkor akár egész nap pizsamában dolgozhatok. Ez az időszak lehetőséget adott a pihenésre, a sok utazást megspórolva az időm is több lett.
Egyik pizsamában fekvős, láblógatós napomon kedvet kaptam egy kis szépítkezéshez. Az extra szabadidőt kihasználva úgy döntöttem, a napot telerakom csupa-csupa női tevékenységgel. Pizsit ledobni, elő a gyantával, haj- és arcpakolással! Persze, mindezt csak az után, hogy főztem egy finom kávét.
Nem kicsit élveztem ezt a kényeztetést, ám volt egy feladat, ami elég sok gyötrelemmel járt részemről, ez pedig nem más, mint a szem alatti táskák kezelése. Mint sok nő, én is jó ideje küzdök ezzel a problémával, így kicsit kényes is volt ez a téma. Barátnők tanácsai, ezeréves praktikák ide vagy oda, nem sikerült még hathatós módszerre bukkannom, és ahogy teltek az évek, a gondom egyre csak súlyosbodott.

Nekiálltam hát átkutatni az internet minden zugát, hogy megtaláljam erre a cseppet sem esztétikus dologra a megoldást. Nem volt egyszerű a keresés, pláne, hogy nem vagyok egy nagy netguru, végül mégiscsak sikerült rábukkanni az instasense.hu oldalra . Itt rátaláltam a blogjukra, ahol rengeteg javaslatot olvastam, kezdve az egyszerű házi praktikáktól egészen a komoly, végleges, invazív megoldásokig.

Szerencsére ez végre kilógott a kismillió weblap tengeréből, itt egyből láttam, hogy bizonyított, tesztelt megoldásokat sorakoztatnak fel. Mivel nem tudhattam, melyik lesz a befutó nálam, sorra elkezdtem kipróbálni őket. Persze nagy volt otthon a nevetés, amikor először feküdtem jeges uborkával az arcomon, de legalább jót szórakozott a család. A leghatékonyabb módszer ugyan nem ez lett, de nagy meglepetésemre találtam egy látványos, működőképes megoldást.  

Az oldalon ajánlottak egy krémet, mely rövid idő alatt győzelmet aratott a szemem alatti táskák felett. Ez egy olyan szérum, ami gyakorlatilag pár perc alatt azonnali eredményt tud nyújtani. Először én magam sem hittem el, hogy ez igaz lehet, egészen addig, amíg rá nem szántam magam, hogy megrendeljem, és kipróbáljam. Persze, mielőtt belevetettem magam mindenbe, utána olvastam az oldalon a szérum pontos használatának is. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy hogyan viszi fel az ember lánya a bőrére: az egyik titok, a finom, ütögető mozdulatokban rejlik.

Azt javasolják, hogy ha felvittük a szérumot az érintett területre (mert bizony nem csak a szem alatti táskák kezelésében hatásos), ajánlott a hatóidő alatt mozdulatlanul állni. Először azt hittem nehéz feladat lesz, de közben néztem a változást a szemeimnél, ami konkrétan másodpercről másodpercre látható volt.

Ahogy mondtam is, kicsit kételkedtem ebben, de nem csalódtam: ezelőtt soha nem találkoztam még olyan krémmel, ami nem csak hosszútávú eredményekkel kecsegtet, hanem tényleg rögtön segít.

Persze, arra figyelni kell, hogy milyen kozmetikumokat használ utána az ember, mert például az olajos készítményeket lehetőség szerint kerülni kell, de hát, valamit valamiért, nem igaz?

szem alatti táskák kezelése

Hamar a mindennapi rutinom része lett a szérum és az apró ütögető mozdulatok, ugyanis alkalmazása könnyű és gyors.
Az eredménye olyannyira látványos volt, hogy hamarosan a család női tagjai szintén elkezdtek érdeklődni, hogy mitől is változtam ennyit, melyről örömmel meséltem nekik. Kicsit ugyan sajnálták, hogy a kisimult arcom nem pusztán a pizsamás, láblógatós napok eredménye, de hamar elszállt ez a rossz érzés, amikor rájöttek, hogy számukra is elérhető a megoldás, és a szem alatti táskák kezelése így egészen egyszerű.


Szóval, vészhelyzet ide vagy oda, én úgy érzem, nyertem ezen időszakban. Kipihentem magam, megszépültem, és ráadásul sok családtagom és barátnőm profitált a tapasztalatomból. Mire nem jó egy karantén, ugye? Mire nem jó egy pizsamás, szépítkezős nap? Nézzük a dolgok napos oldalát, ugyanis (női szemmel nézve) még ennek is van!