Székhelyszolgáltatás újlengyel és IPA mentesség egy címen belül

Még épp hogy csak kinyílt a szemem és a kedvenc pizsamámban henyélek, miközben eszembe jutott, hogy ezt az érdekes témát az IPA mentes székhelyszolgáltatás újlengyel lehetőség kapcsán boncolgassam kicsit nektek. Ugye, milyen érdekes, hogy itt vagyunk a nyár végén, de mégis elő kellett szedni a szekrényből a téli pizsamákat?! 1-2 napig azért még élveztem is, hogy nem pukkadok meg a melegben alvás közben, de azért most már egészen jól esne, hogyha ennél egy kicsit melegebb lenne. És bár imádom ezt a pizsamát, akkor is jobban örülnék, hogyha majd csak novemberben kéne előkerülnie legközelebb.

A székhelyszolgáltatás újlengyeli lehetősége kapcsán pedig néhány megelőző gondolattal kezdeném. A székhely, mint szolgáltatás abban az érdekes esetben kerülhet elő, hogyha valakinek nincs saját címe, amit alkalmasnak tart arra, hogy oda céget jegyezzen be. Ezért ez egy nagyon fontos, hiánypótló szolgáltatásért, amihez ráadásként egyébként nagyon kedvező áron hozzá lehet jutni például a szekhelycentrum.hu oldalon. Főleg, hogyha azt vesszük, hogy mennyibe kerül manapság Budapesten egy bérlemény…

A székhelyszolgáltatásnak egy speciális esetét adja az a helyzet, amikor a város, vagy falu jóvoltából az adott helyen nem kell iparűzési adót fizetni. Ezzel egy nagyobb forgalommal rendelkező cég bizony súlyos összegeket tud megfogni. Nem csoda az sem, hogy multinacionális vállalatok sokszor ilyen városokban székelnek papíron, vagy akár a valóságban is.

A szekhelycentrum.hu Újlengyelben ajánl olyan szolgáltatást, amivel IPA mentesen lehet székhelyet igényelni. Ez a település egyébként nincs messze Budapesttől sem, hiszen Pest megyében van. De a szolgáltatás magában foglalja azt a kényelmet is, hogy alapvetően nem kell odamenni semmiért, ha csak nem akar az ember. A postát átveszik helyettünk, iktatják és el is küldik e-mailben. Ha valamilyen kényszerintézkedésre kerülne a sor, akkor azzal szemben is toleránsak. Természetesen, hogyha arra lenne szükség, hogy nyugodt körülmények között tárgyalhasson a cégvezető, akkor erre is lehetőséget biztosít a szekhelycentrum.hu.

A székhelyszolgáltatás újlengyel telephelyen kívül két budapesti iroda is működik, amelyek bár nem IPA mentes városban vannak, mégis kedvező opciót kínálhatnak a vállalkozás elindítására. Ami pedig a hab a tortán, hogy mindkét iroda annyira vagány helyen van, hogy már csak a tárgyaló használata miatt is érdemes tőlük székhelyet bérelni – ha egyébként nem lenne saját opciónk.

Az árakat illetően a székhelyszolgáltatás újlengyel területén nyilván egy picivel drágább, mint Budapesten, de azt gondolom, hogy ez teljességgel érthető. Ráadásul a picit drágább, az jelen esetben valóban minimálisat jelent. A budapesti opciók ugyanis 29 900 forint + áfa összegért vehetők igénybe, míg az újlengyeli 39 900 forint + áfa díjért. Ezért az összegért aztán 6 hónapnyi székhelyet kaphatunk, amihez a szekhelycentrum.hu még egy ajándék hónapot is hozzácsap minden esetben.

Nem szeretném már túl sokáig húzni a szócséplést, mert azt gondolom, hogy a szekhelycentrum.hu oldalán, vagy a telefonos, vagy e-mailes elérhetőségükön keresztül sokkal szakszerűbb válaszokat kaphattok, mint itt most tőlem. Úgyhogy ajánlom, hogy keressétek fel őket, hátha nektek szól igazán a székhelyszolgáltatás újlengyel opció.

székhelyszolgáltatás újlengyel