Selfie box a kedvenc kolléganőm esküvőjére

Ha valami olyan jeles esemény van közeledőben, mint például egy esküvő, akkor az ember kétszer is átgondolja, milyen különlegességgel lehetne még pluszban feldobni. Félreértés ne essék, nem az én esküvőm volt közeledőben, hanem a legjobb kolléganőmé, akivel történetesen barátnők is vagyunk, és a többiekkel azon törtük a fejünket, hogy mi lenne az az extra dolog, amivel még inkább emlékezetessé tehetnénk. Eszünkbe jutott egy csomó minden, mint egy néptánccsoport, asztali bűvész, meg ilyen butaságok. Úgy voltunk vele, hogy ha már meg lettünk hívva, akkor a pizsamabolt legénységének kötelessége hozzájárulni valamivel a különlegessé tételéhez. Nem éppen kényszeres módon, de azért mégis csak egyszer-kétszer adódik ilyesmi egy életben. Így akadtunk végül a selfie box szolgáltatására, ami, mint kiderült, egyre népszerűbb a hasonló rendezvényeken, és végül olyan meggyőző volt, hogy emellett döntöttünk.

Tudjuk, milyenek az emberek. Egy kis hiúság mindenkibe szorult, talán ezért lettek a selfiek egyre népszerűbbek. Ma már nemigen van olyan ember szerintem a földön, akinek valaha köze volt közösségi médiához és még sosem fotózta le magát. Mi több, az első selfie a 19. század második felében született, szóval nem egy modern műfajról beszélünk, csak éppen most éli a népszerűsége csúcsát. Valószínűleg a selfie box is emiatt egyre népszerűbb, hiszen amellett, hogy megkímél az elrontott, feleslegesen ellőtt képektől és a telefon, fényképezőgép felesleges tartásától, még a végeredményt is azonnal megkaphatjuk kinyomtatva vagy digitálisan. Mint utólag hallottam, a különböző családi és céges rendezvényeken, ahol ilyen van, kígyózó sorokban szoktak állni az emberek egy-két selfiért. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire meg tudja őrjíteni a népet!

Szóval ahogy a többi kolléganővel tanakodtunk, nézelődtünk, hogy mi is lehetne az a bizonyos extraság, amivel feldobjuk az esküvőt, az egyikünk éppen a netet bújta. Esküvői beszámolókat nézett, hogy hátha talál bennük valami olyan ötletet, amit mi is megvalósíthatunk. Mint mondta, amikor már a negyedik-ötödik olyan írásba futott bele, ahol szerepelt a selfie box, úgy gondolta, kicsit utánanéz ennek, mivel ő sem tudta, hogy miről van szó. Kiderült, hogy ez egy olyan masina, amit kitelepítenek ilyenkor az esemény helyszínére háttérrel, kellékekkel, és aki használja, az mindenféle vicces selfit lőhet vele magáról, barátokról, rokonokról, mi több, az elkészült fotót azonnal meg is kaphatja kinyomtatva. Ez nevezem én maradandó emléknek! Mi, többiek sem ismertük, de amikor odahívott minket magához, hogy megmutassa a felfedezését, egy emberként esett le az állunk. Kíváncsi vagyok, hogy lehettünk eddig ilyen tudatlanok!

selfie box

Mivel halvány lila dunsztunk se volt, hogy hogyan is kell ezt elképzelni, rákerestünk az interneten, hátha attól okosabban leszünk. Így is lett, hiszen rátaláltunk a hazai selfie box divat elindítóira, akik az első és eredeti szolgáltatók. Ők kezdték el meghonosítani, és bár ma már többen foglalkoznak az ilyesmivel, azért a régi mondás, miszerint az eredeti a legjobb, még mindig igaz. Átnéztük, hogy hogyan is kell elképzelni, és mennyibe kerül, végül pedig arra a megállapításra jutottunk, hogy ez lesz a tökéletes hozzájárulásunk az esküvő fényéhez! Összedobjuk rá a pénzt, és bárki, akinek a vendégseregből kedve támad selfizni egyet, az odamehet és csinálhat képet, hiszen a bérléshez, függetlenül attól, hogy hány órás csomagra fizetünk be, korlátlan mennyiségű fotó elkészítése tartozik. Na, ilyen egy igazi, jó szolgáltató! Mivel már megvolt az időpont és a helyszín is, így csak fel kellett venni velük a kapcsolatot és mindent letárgyalni. Persze azért a menyasszonnyal is egyeztettünk, de persze nagyon örült neki. Miért is ne tette volna? Így neki is egy meghitt, de mégis modern, trendi esküvője lehet!

A ceremónia természetesen gyönyörűre sikerült, szem nem maradt szárazon. Nem is gondoltam volna, hogy a barátnőm lehet ennyire gyönyörű is, igazán profi sminkest és fodrászt sikerült találnia. A selfie box pedig hatalmas siker volt utána a lagzin! Nem csak a fiatalok, de a közép- és idős korosztályból is csapatosan vonultak oda egy-egy selfiet készíteni a vicces kellékekkel és hátterekkel. Az örömszülők, ha jól emlékszem, vagy háromszor állták ki a sort. Összességében egy nagyon vidám és felhőtlen lakodalom volt, és ebben a selfie box is komoly szerepet vállalt, amit kibéreltünk. Nem mondom, hogy minden héten szükségem lenne rá, de ha legközelebb is ilyen fontos esküvő közeledik (például az enyém), vagy éppen valami rendezvény, megmozdulás, biztos, hogy javasolni fogom a selfie gépet, mert nagyon jó móka mindenki számára!