Remekül éreztük magunkat a párommal

Idén sok minden megváltozott az életemben. Mivel a munkám nagy részét home office-ban töltöm, így elég sokat vagyok a lakásomban. Ez azt jelenti, hogy sokszor a pizsamámban dolgozok, mert lusta vagyok átöltözni. Azért ez nem teljesen igaz, hogy lusta vagyok, hanem egyszerűen inkább csak kényelmes és a kényelmet könnyű megszokni. Nem kell sminkelni, sokági készülődni, hanem egyszerűen abban a pizsamában maradok, amiben aludtam. Persze azért van egy pár szettem belőle.

A hétvégéken is szeretek otthon lenni és van, hogy az egész napot az ágyban töltöm, szintén a pizsamámban. Ilyenkor sokat olvasok vagy tanulok, vagy egyszerűen rendezem a dolgaimat, amire hét közben nem nagyon van időm.

Például a múltkor valami különleges ajándékkal szerettem volna meglepni a kedvesemet és ehhez keresgéltem az interneten. A választásom egy erotikus ajándékcsomagra esett, melyet a https://www.diszkontdepo.com oldalán találtam meg.

Egészen pontosan a Geishas Secret nevű erotikus ajándékcsomagot vásároltam meg magunknak, így gondoltam egy kicsit megfűszerezem a szexuális életünket. De miért is döntöttem emellett? Mert ez a csomag egyenesen 5 terméket tartalmaz pároknak, tehát biztosan nem fogunk unatkozni, hiszen lesz miből válogatni.

Tartalmaz kétféle olajat. Az egyik egy masszázsolaj, a másik pedig egyfajta afrodiziákum olaj. Kifejezetten az erogén zónák izgatására lehet őket használni és nem kell félnünk attól, hogy esetleg rossz ízük van, mert ellenkezőleg, nagyon kellemes az ízük, sőt a leheletünkre pedig felmelegszenek.

Teljesen természetes anyagokból készült a mini masszázs gyertya is. Egyrészt használhatjuk, mint egy átlagos hangulatvilágítást 7 órán keresztül, vagyis, mint bármelyik másik gyertyát, de emellett használható, mint intim masszázsolaj is. A gyertya megolvad, az olaj pedig selymessé és puhává teszi a bőrünket.

A csomag egyik legfontosabb tartalma a Toko Aqua nevű síkosító. Ez egy maximálisan természetes hatású síkosító, mely sokáig használható és pozitív tulajdonsága, hogy nem hagy foltot. Rendkívül selymes hatású és megfelelően fokozza az élvezetet.

Ha ez nem lenne elég, akkor még ezek mellett használhatjuk az úgynevezett Dragon cream ice and fire krémet is. Ez egy természetes összetevőkből készült síkosított felületű krém, melynek segítségével maximálisan növelhetjük az élvezeteket. A nőknél fokozza a nemi szervek érzékenységét, a férfiaknak pedig segít, hogy sokáig tudjanak teljesíteni.

Mindezért 10.390 Ft-ot kell fizetni, ami azért kedvező árú, mivel, ha külön-külön vennénk meg mindezt sokkal többe kerülne.

Egyébként, aki még több luxusra vagy kényeztetésre vágyik az a már említett https://www.diszkontdepo.com oldalról választhat másik csomagot is a kínálatból. Például a Fruity Kisses csomag mind minőségben, mind árban már egy magasabb kategóriát képvisel. Ez a szett nagyon finom illatú gyümölcsös és egzotikus síkosítóból és olajokból áll a maximális kényeztetés és élvezetek elérése érdekében.

Nekünk az első csomag is bejött és remekül szórakoztunk vele.