Raktár polccal helyet takaríthatsz meg a pizsamapartikhoz

Rendrakás nélkül nincs pizsama parti

Gondolkodtál már azon, mivel lehetne igazán helyet megtakarítani, hogy jobban elférj az irodádban? Egy pár éve ez a kérdés talán még nem merült volna fel ennyire markánsan. Most azonban a koronavírus szituáció igencsak ráerősített arra az elképzelésre, hogy nagyon sok feladatkört el lehet látni otthoni munkavégzéssel is. Ez pedig azt is jelenti, hogy többekben felmerülhetett a gondlat, hogy ott hagyják a civil foglalkozásukat, hogy egy még rugalmasabb életformába vágjanak, és szabadúszó vállalkozók legyenek. Én régóta így dolgozom, a saját magam ura vagyok, és magamnak osztom be a munkámat és a szabadidőmet. Ez persze azzal is jár, hogy az otthonom egyben az irodám, és lassan de biztosan egyre több olyan iratot sikerült felhalmoznom, amelyek most már köteles vagyok a megfelelő tárolásáról is gondoskodni.

Rackinglog raktárpolcok a jó minőség és megfelelő tárolás érdekében

Így aztán azt tervezem, hogy a pincébe raktár polcokat telepítek, és leköltöztetem az irataimat. Ez egyébként is jobb megoldás lenne, mert így a bizalmas dokumentumokat el tudnám zárni megfelelően. Így a barátaimat is nagyobb lelkesedéssel, és talán gyakrabban át tudnám magamhoz hívni. Hiányoznak a csajos beszélgetések és a pizsama partik, ezt mindenképpen be kell vallanom magamnak. Így nem csak az irataimnak, de a pizsama partiknak is szeretném megteremteni a szükségek teret. A raktár polc beszerzéséhez egy ismerősöm a Rackinglog oldalát ajánlotta, így gyorsan el is látogattam a weboldalukra. Itt aztán tényleg megtalálható minden, amit az ember a raktározáshoz kívánna! Sok megoldást úgy látom, hogy elsősorban nagyobb cégeknek érdemesebb igénybe vennie. De a salgó polcos megoldás az én figyelmemet is megragadta. Ez a raktár polc fajta kifejezetten jól terhelhető, 130-tól 450 kilóig elég sok mindent lehet rápakolni polconként, megfelelő terhelés eloszlással persze.

Ráadásul ez a raktár polc megoldás most csavarmentes változatban is elérhető a Rackinglog oldalán – ilyenről még nem is hallottam korábban! Az oldal részletes útmutatót ad a polcrendszer összeszereléséhez. De nem csak a praktikus leírás, hanem rajzok is segítik az összeszerelés folyamatát, így tényleg, akár a hozzám hasonló hétköznapi magánvállalkozók is képesek lehetnek megbirkózni a feladattal. Úgy képzelem, ez olyasmi lehet, mint amikor az Ikeából rendel az ember egy elemes szekrénysort, és magának szereli össze… nagyon izgalmas feladat! de a szerelési útmutatón túl a polcrendszerek anyagminőségének tanúsítása, termékprospektus, és bemutatkozó anyag is elérhető a weboldalon. Ha pedig valaki mégsem vágna bele az összeszerelésbe, a Rackingloggal közvetlenül is felveheti a kapcsolatot. Így lehetőség van a tervet, az árajánlatot, és a kivitelezést pontról pontra átbeszélni, ráadásul ha kérjük, a Rackinglog szakemberei kihozzák, és a helyszínen össze is szerelik a polcrendszert.

Én biztosan felkeresem őket és rendelek tőlük raktár polcot az irataim megfelelő tárolására. Nagyon hiányoznak már a barátaim, és alig várom, hogy ismét pizsama partit csaphassunk nálam! Bízom benne, hogy mire ezt az eseményt megszervezem, addigra a bizalmas irataim is megfelelő biztonságban lesznek a polcokon!