Pizsis hétvége előtt masszázsra mentem

Rengeteget dolgoztam az elmúlt időszakban pedig úgy tűnt, hogy nagyon nehéz évet fogok zárni. Azt hiszem, igaz az, amit egy jó barátom mondott, hogy egyszer csak kinyílnak a lehetőségek és majd azt se tudom, mit hogyan osszak be. Elérkezett ez a pillanat! Annyi feladat bejött egyszerre, hogy a napi munkaidő hirtelen elérte a tizenkét órát is. Nem vagyok én erre berendezkedve. Szeretem a laza, nyugis nyolc órás napokat. Így elérkezett az a pont, hogy pihenésre van szükségem. Eldöntöttem, hogy pizsamás hétvégét tartok. Ez nálam azt jelenti, hogy eszemben sincs felöltözni, egész nap a kis alvós ruhámban fogok flangálni, már amennyire mozgolódik, hiszen leginkább kanapés pihentető napokat tervezek.

Amikor elmeséltem a hétvégi terveimet a kollégámnak, azonnal rávágta, hogy mire van szükségem: thai masszázs. Én csak néztem rá kérdően, nem voltam még semmilyen masszázson, így egyáltalán nem vagyok képben ebben a témában. Elmondta, hogy ha úgyis teljes kikapcsolódásra vágyom, akkor rám férne egy kis lelki és testi felfrissülés is minden bizonnyal, amit egy tradicionális thai masszázs megadhat nekem. Ez elég jól hangzott, viszont én nem szeretek idegen helyen levetkőzni, mások előtt mutogatni magamat, nem tudom, ez nem az én világom. De megnyugtatott Kriszti, hogy ez egy olyan masszázs típus, ahol nem kell levetkőzni, az egész ruhában zajlik, és olajjal sem kennek be. Ez már eléggé felcsigázott ahhoz, hogy utánajárjak a dolognak.

Kriszti ajánlott is egy oldalt, ahol alaposan utána tudtam olvasni ennek a speciális masszázsnak. Többet között megtudtam azt is, hogy nem csak az ujjukat használják a masszőrök, hanem a kézfejüket, térdüket, lábukat is. Teljesen elképedtem, hogy van ilyen. Ti tudtátok, hogy már több mint ezer éves múltra nyúlik vissza ez a masszázs típus? Annyira felkeltette az érdeklődésemet ez az egész, hogy nem is gondolkodtam rajta sokat, inkább foglaltam időpontot az oldalon keresztül, ahol egyébként arra is felhívták a figyelmemet, hogy 1 órával a masszázs előtt ne egyek, és ne igyak alkoholt. Mondjuk az utóbbit semmiképp nem is terveztem. Én csak amolyan szilveszterkor koccintó típus vagyok.

Az időpont foglalása nagyon egyszerű volt, csak egy űrlapot kellett kitölteni hozzá. Sokat hezitáltam azon melyik lehetőséget is válasszam, végül egy 60 perces tradicionális thai masszázs mellett tettem le a voksomat. Kriszti is épp ezt ajánlotta nekem és ez tényleg pont olyan masszázs, amit kerestem, száraz masszázsnak hívják, így nem olajoznak be és a teljes testet szépen átdolgozzák a masszázs alatt. Ráadásul arra is van lehetőség, hogy munkatársat válasszunk, mosolygós masszőrök közül lehetett választani, ez számomra már az elejétől növelte a szolgáltatás színvonalát. Nem azért, mert válogatni szeretnék, most is csak szimplán arra mentem rá, hogy aki a leghamarabb ráér, hisz nem ismertem őket, de nagyon sokat ad nekem az egészhez, hogy már láthatom előre, kikkel fogok bent találkozni, ki az, aki velem fog foglalkozni. A rendszer elképesztően jól működik, egy kattintás után már kidobta, hogy ki az, aki a leghamarabb ráér és az melyik napon esedékes és hány órakor, így nem maradt más mint a saját adataimnak a megadása és a foglalás rögzítése. Egyébként itt is megjelent a masszőr neve felett a fotója is. Már a foglalásnál úgy éreztem, hogy egy barátságos közegben fogom találni magamat, ahol tényleg a vendég az első.

Ma volt az a csodálatos nap, amikor életemben először thai masszázson jártam. El se hiszem, hogy ezt eddig még nem próbáltam ki. Nagyon érdekes volt, ahogy mindenféle mozdulatok váltogatták egymást, hol feszítő, hol pedig nyújtó mozdulatok váltották egymást. Azon gondolkodtam közben, hogy ez kicsit olyan művészi, mint egy jól megtervezett koreográfia. Bár lehet tényleg az is. A masszázs végére teljesen végig lett masszírozva az egész testem, szó szerint az ujjaimtól kezdve, a karom, lába, vállam, fejem, hátam, tényleg mindenem hihetetlenül át lett mozgatva. Arra jutottam, hogy minden pizsis hétvége előtt kötelező elem lesz már nálam, de azt hiszem, gyakrabban megfordulok majd itt, mint ahányszor punnyadós hétvégét szervezek magamnak. Főleg, hogy már az ajtón kilépve sokkal energikusabbnak éreztem magamat. Lehet, még sem kanapén ülős hétvégém lesz? A hely pedig! Nagyon tetszik az egész szalon hangulata, a berendezés, a kiegészítők és a hangulatvilágítás. Tényleg nagyon egyben volt minden, persze az oldaluk alapján gondoltam, hogy igényes hely lehet, de nem számítottam arra, hogy ennyire le fog nyűgözni. Még az illatokra is figyeltek, nem tudom, mi volt az pontosan, de nagyon kellemes illat lengte be az egész helyet. Szívesen maradtam volna még, olyan nyugis, kellemes érzéssel töltött el már csak az, hogy ott vagyok bent náluk.

Abban sem tévedtem, amit a weboldaluk alapján szűrtem le, a személyzet valóban nagyon kedves, segítőkész, barátságos. Már a szalonba belépve érezhető volt, hogy ez az a hely, ahová legközelebb is bármikor szívesen és örömmel betérek.

Én mondjuk ülő munkát végzett, de biztos vagyok benne, hogy egy a thai masszázs a fizikai munkát végzőknek is nagyon jól tud esni, teljesen át lett mozgatva a testem, úgy érzem, hogy az izmaim és az ízületeim szárnyalnak. Azt hiszem, el fogom küldeni ide apámat is, ő sokat emel, pakol a mai napig, jót fog tenni neki is. Kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá. Először biztos azt fogja gondolni, hogy őrültség, de majd átküldöm neki az oldal linkjét. Úgy tűnik, Kriszti beindított valamit.

Külön kiemelném a mostani helyzetre való tekintettel, hogy a szalon kiemelt figyelmet fordít a védelemre, már a bejáratnál lehetőséget biztosítanak a kézfertőtlenítése, a masszőröm is végig maszkban volt, és a feltöltő masszázsom után a szoba fertőtlenítésére is gondoltak. Nagyon örülök neki, hogy egy ilyen helyre mentem először masszázsra, ahol ennyire figyelnek a vendégre. Egy szép, tiszta, minőségi szalonban jártam, ahol egy nagyon profi masszőr foglalkozott velem. Nem jártam máshol, de számomra ez a hely lesz az első és egyetlen ahová be fogok térni, ha masszázsra vágyom. Egyébként bérletet is lehet venni náluk, ami nagyon kedvezményes árat biztosít. Most egy 5 alkalmasat vettem (ráadásul kifogtam egy 20%-os kedvezményt, nézzetek rá ti is, hátha él még ez az ajánlat), de ezt biztos elfogyasztom hamar, így gondolkodom azon, hogy egy 20 alkalmassal megajándékozom magamat, úgy is jönnek hamarosan az ünnepek. És bármikor alakulhat úgy, hogy jól jönne egy kis feltöltődés.

Azt nem is említettem, hogy a végén még egy nagyon finom teát is kaptam a barátságos és kedves személyzettől, remek zárása volt ez egy felülmúlhatatlan élménynek. Mintha a gyógytea belülről töltötte volna fel a lelkemet, testemet. Elfelejtettem megkérdezni, pontosan milyen tea, de nagyon kellemes édes íze volt. Majd legközelebb megpróbálom kideríteni ezt a rejtélyt.