Pizsiben voltam otthon, miközben anyukámnál elromlott a fűtés

Nagyon szeretem a lusta vasárnap reggeleket. Nincs jobb annál, mint mikor egy hosszú hét után végre elérkezik a jól megérdemelt pihenés. Azon az ominózus vasárnap reggel is jó későn keltem fel, így egy kora ebéddel összekötött, brunch jellegű reggelit csaptam. Finom, erős kávét főztem, az egész konyhát betöltötte a kávé illata. Nagyon szeretem ezeket a reggeleket, ilyenkor még órákig pizsamában lófrálok, magamra tekerem a pokrócot, elnyúlok a kanapén, és a reggeli kávém befejezését megkoronázom egy kis olvasással. Előző hét vasárnap is épp ezt a tevékenységet folytattam, amikor megcsörrent a telefon. Anyukám volt az, és kétségbeesetten újságolta, hogy elromlott a bojlerük, és most nincs fűtésük a házban.

Nagyon megijedtem, komolynak hangzott a probléma, ezért szerettem volna segíteni. Anyukámék Dunakeszin laknak, ezért olyan szerelőt kellett találnom, akik Pest megyén belül is viszonylag gyors kiszállással dolgoznak. Szerencsére hamar rátaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalara, akik készséggel álltak rendelkezésre. Visszahívást kértem tőlük az oldalon, így ingyenes tanácsadással segítettek. Felvették a probléma leírását és megígérték, hogy egy órán belül ott lesznek anyukámék dunakeszi telkén. És így is lett! Egy óra múlva telefonált anyukám, hogy megérkeztek a szerelők, és megkezdték a bojler megvizsgálását! Szerencsére nem volt nagy a probléma, ezért még a helyszínen meg is tudták javítani. Amikor végeztek, olyan számlát adtak anyukámnak, amit akár a biztosítónak is be tud mutatni. Persze kopogjuk is le gyorsan mindezt, mert reméljük, nem lesz rá szükség, és nem kell nem várt káreseménnyel szembe néznünk!

Mindenkinek ajánlom a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt, akik megbízható és gyors segítséget keresnek, próbáljátok ki ti is!