Pizsamás reggelik és online rendelések

Nincs is jobb annál, mint hétvégén pizsamában maradva, az ágyban reggelizni. Azonban tegnap azon kaptam magamat, hogy erről a hétvégi reggeli kis szeánszomról lecsúszok, mivel elfogyott minden granolám. Így a mai reggelem úgy indult, hogy az ölembe vettem a laptopot, és meglátogattam A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online webáruházat, hogy minél előbb pótolni tudjam a reggelivel kapcsolatos hiányosságaimat. Ez az a webáruház, ahol minden termék egészséges és szerintem bármilyen reform élelmiszert meg lehet találni. A reggeli kínálat nagyon bőséges, nagyon sokfajta és nagyon jó minőségű granolákat kínálnak. Nekem a nagyon nagy kedvencem az almás-fahéjas granola, valamint a granolákon túl nagyon szeretem a csoki varázs zabkását is.

Persze nem mondom, hogy reggelire csak zabkását és granolát lehet reggelizni. Nálam az esetek többségében ez kerül terítékre, ahhoz pedig nem elegendő egy-egy csomag megléte. Ilyenkor mindig nagyobb megrendeléseket szoktam leadni, hogy akár az egész hónapot le tudjam fedni reggelivel. De ne gondoljátok azt, hogy ez valami nagyon unalmas reggeliket jelent, hiszen olyan bőséges kínálatot lehet itt találni, hogy szinte minden reggelire más-más ízesítésű zabkását, granolát vagy müzlit lehet választani. Ezek alapján gondolhatjátok, hogy inkább édesszájú vagyok, így sós reggeliket kevésbé szoktam fogyasztani, de egyébként ahhoz is bármit meg lehet vásárolni a A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online webshopban. Amikor éppenséggel nem valamilyen müzlis reggelit fogyasztok, akkor pedig kalácsot eszek valamilyen biolekvárral, ami 100 százalékban természetes alapanyagból készül. Ezekből is nagyon sok fajta szerepel a széles kínálatban.

A gazdag termék kínálaton túl azért is szeretem a biocityt, mert elég minimális az az összeg, amitől már ingyenesen kiszállítják a megrendelést. Talán még egyszer sem kellett kiszállítási díjat fizetnem. Ráadásul, ha nem tetszik valamelyik termék, akkor a 30 napos garancia vállalásuk miatt vissza lehet küldeni. Ezzel egyébként még soha nem kellett élnem, mindig minden rendben volt. Az sem utolsó szempont, hogy már nagyon régóta a piacon vannak, fontos számukra a környezettudatosság és az egészséges életmód, így mindent megtesznek azért, hogy ne csak készleten legyenek a termékek, de mindig bővítik is a kínálatot, hogy tényleg mindenki megtalálhassa a kedvére valót. Legyen szó superfoodról, bármilyen bio élelmiszerről, vagy diabetikus, paleo, vegén, esetleg gluténmentes termékre van szükség, minden típusú életmódhoz lehet termékeket találni.