Pizsama vagy védőkesztyű – csak a minőséget mindenből

Mindenből, ami az öltözködéshez kapcsolódik, mindenből, ami bőrünket, bármely részünket takarja, óvja a külső világtól. Ez így kicsit elvontnak hangzik, de bennem tényleg kialakult valami ilyesmi, hogy a hasonló jellegű dolgokon nem spórolok egyáltalán. Valamiféle spiritualitás is megalapozza talán, hogy a testem és a külső világ, az nekem két dimenzió. Még pizsamából sem adnám alább, drága, márkás dolgok kellenek, pláne, hogy távmunkában dolgozom, sokat vagyok itthon, és aludni, egész nap csak ejtőzni is mindig szeretek!

Ezért, amikor védőkesztyű érdekelt, jó sokáig kutattam, hogy milyen termékekről írnak olyan jókat, ami már egyhangúnak mondható. (Egyhangúan pozitív visszajelzésekből indultam volna ki) Nem gondoltam elsőre, hogy a csavarholding.hu nevű hely lesz az, ahonnan csavart ugyan nem rendelek, de mégis innen szerzek be egy ponttól kezdve mindenféle más dolgot! És csakis innen, de így lett. Mert egybehangzó vélemény, hogy nem csak a festett csavarok, a védőkesztyű is itt a legkevésbé lutri. Mert itt nem ingadozó a minőség. Ez lett végül az a hely, amiről a legtöbben mondták, hogy csak azt rakják itt be a shopba, csak az van raktáron, csak azt hajlandók árusítani, ami kifogástalan, és nem csalódtam. Nem félreérteni a nevüket, van itt más is, nem csak az az egy, építészeknek fontos dolog…

Persze, annyiból ne belőlem induljatok ki, hogy én tényleg csak egy szeletét látom és használom annak a világnak, ami a Csavar Holding világa. Bár, természetes jelenség ez, ugyanis a megbízhatóság híre miatt, a stabilitás miatt akkorára nőtt a csavarholding.hu is, hogy a vevőik egy része a festett csavarokért jön, a másik része a védőkesztyűkért és munkavédelmi dolgokért, amik kiterjednek a zuhanásvédelemre építkezéseken és hasonlók, megint mások pedig tökre eltérő fajtájú szerszámok miatt. És nem biztos, hogy van kapcsolatuk ezeknek a vásárlóknak, akár érdeklődésben, bármiben egymással – szóval vissza is vonom, amit írtam. Ha naggyá nő valaki, az azért van, mert jól csinálja, talán szimplán csak kereskedői értelemben, de ettől differenciálódik a kínálata is, értelemszerűen. Ez nagyszerű, és gondolom nem is bánják, hogy ők már nem csak a csavarokban utaznak.

A “Védőkesztyű” kategórián belül is van sokféle, egészen eltérő foglalkozások, hivatások művelőinek (mint láthatjátok a fenti linkemen). Szóval ez egy nagyon komoly nagykereskedés: mechanikai kesztyűk, thermikus hatások ellen védő kesztyűk, sterilebb munkákhoz szükséges kesztyűk mind vannak. Keressetek bármi ilyesmit, nézzétek át a kínálatot jól, mert nem csak nagy, ismétlem: minőségi hely mindenben!