Pizsama parti a Balatonon, ha igazán jó lánybúcsút szeretnél

Amikor már minden ismerősöd kezét megkérik a Facebookon…

Felejthetetlen hétvégét töltöttünk el a barátnőimmel a Balatonnál, sosem fogom elfelejteni… Tudjátok, mint egy idő után minden lányt, engem is elért az a szakasz az életemben, amikor majdnem minden ismerősömet házasodni látom. Megszaporodtok Facebookon, Instagramon a leánykéréssel és az esküvőkkel kapcsolatos posztok, nem győzöm kapkodni a fejem. Bizony, abba a korba értünk, amikor a barátnőim elkezdtek házasodni, családot alapítani. A következő lépés biztosan a gyermekvárás és később a babafotók, meg a keresztelők lesznek. De addigi is igyekszünk lányságunk utolsó perceit a lehető legjobban kihasználni, így a lánybúcsúk alkalmával mindig nagyokat bulizunk. Kiengedjük a fáradt gőzt. A legutóbbi alkalmat én szerveztem, csodálatos időnk volt, ráadásul mindez a Balaton partján ért bennünket, mindjárt be is avatlak benneteket.

Mielőtt azonban belevágok a történet mesélésbe, annyit elöljáróban mindenképpen elárulhatok: ha igazán jó lánybúcsú helyszínt kerestek, akkor mindenképpen menjetek a Balatonra! Mi is így tettünk, és egy percig sem bántuk meg a választásunkat! Mi egy hétvégi programra neveztünk be, ez fejenként kb. 15.000 Ft kiadást jelentett, és igen exkluzív ellátást és szolgáltatást kaptunk ezért az árért. Legelőször is egy egész napos hajókirándulással kezdtünk, volt külön hajóskapitányunk is, aki igazán jófej és fiatalos volt, abszolút illeszkedett a csapatunkba. A vitorlázás alatt korlátlanul fogyaszthattunk a hajó fedélzetét, ami még inkább segített megalapozni a jó hangulatot. Ezt követően a kikötőben további kényeztetés várt ránk: egy gyönyörű, panorámás, a Balatonra néző étterem, ahol a vacsoránkat elkölthettük.

lánybúcsú
A lánybúcsún kiemelt figyelemben részesítettek bennünket mindegyik szórakozóhelyen

A Balaton lánybúcsú esetén is tökéletes választás!

De ha azt gondoljátok, hogy ezzel véget értek a programok, akkor nagyon tévedtek: a kis pihenő után ugyanis lehetőségünk volt bejárni Siófok majdnem mindegyik jelentős szórakozóhelyét. A hajón ugyanis ingyenes belépésre jogosító karszalagokkal láttak el bennünket, és az italfogyasztásunkra is kaptunk kedvezményt a partihelyeken! Arról persze nem is kell beszélnem, hogy mivel lánybúcsún vettünk részt, kiemelt figyelemben részesítettek bennünket mindegyik szórakozóhelyen. Hihetetlenül jól éreztük magunkat, a buli utáni éjszakát pedig a hajón tölthettük, hogy kipihenhessük a fáradalmainkat. A teljes rekreációt segítette egy kiadós reggeli az étteremben. Aki pedig tovább szerette volna élvezni a reggelt, az átmehetett a kikötő melletti luxus szállodába további kényeztetésre. A csomag ugyanis egy reggeli wellness belépőt is tartalmazott, hogy kisimultan térjünk vissza az otthonainkba a nagy ünneplés után.

Mi valóban egy felejthetetlen hétvégét töltöttünk a Balatonon, erre a lánybúcsúra biztosan mindannyian emlékezni fogunk! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a lehetőségre a balatonrpo.hu-n, ha hasonló fantasztikus élményre vágytok, keressétek fel őket ti is! nagyon jófej és segítőkész a csapat, e-mailben és telefonon is készséggel állnak rendelkezésre. Az időpontot persze érdemes jó előre leegyeztetni velük, hiszen értelemszerűen nagyon kelendő program lehetőségről van szó. Létszém függvényében az ár is minimálisan változhat, de mindenről tájékoztatást kaptok telefonon keresztül. Használjátok ki, ami még maradt a nyárból, és szervezzétek a lánybúcsútokat a Balatonra – nem fogjátok megbánni!