Otthonról, pizsamában a ruhavásárlás is kényelmesebb

Hogy őszinte legyek, mióta homeoffice-ban dolgozom, egész nap szinte csak pizsamát viselek otthon. Lehet, hogy erre mondják, hogy a kigyerekes anyukák elkezdik lejjebb adni az igényeiket, de én nem érzem azt, hogy emiatt más környezetben kevésbé látnának vonzó nőnek. Egyszerűen csak kényelmes otthoni viselet a pizsama, bizonyos időjárási viszonyok mellett pedig még praktikus is. Mondhatom, hogy most már éjjel-nappal hordom, abban kelek és abban fekszem. A múltkor is pizsama volt rajtam, amikor éppen jött a postás és kimentem ajtót nyitni, de látszólag őt sem zavarta ez egy cseppet sem.

Az egyetlen hátránya ennek az életformának az, hogy a pizsamákat gyakran kell mosni és cserélni is, mivel folyamatos aktív használatnak vannak kitéve. Bármi megtörténhet, például összekoszolódhatnak takarítás közben. Lássuk be, ennek elég kicsi az esélye másoknál, akik szinte kizárólag csak alváshoz veszik fel. Emiatt sokszor gondolkozom el azon, hogy mégis honnan tudnék jó minőségű, de mégis olcsó pizsamákat beszerezni nagyobb tételben.

Anna, a barátnőm sokszor jött már át kávézni és célozgatott rá, hogy a Sinsay nevű boltban látott pár pizsamát, amik szerinte tetszenének nekem. De hát nincs nekem időm órákig válogatni meg sorban állni a pénztárnál! -Nem is kell! – mondta Anna. Az üzletnek ugyanis van webáruháza is, ahol ráadásul akár még kedvezményesen is vásárolhatok. Létezik ugyanis egy kuponkodok.hu oldal is, amely segít nekünk abban, hogy ha van bármilyen sinsay akció, még véletlenül se maradjunk le róla.

Úgy működik ugyanis a történet, hogy kiválasztom a webáruház kínálatából a nekem tetsző pizsamát, majd pedig kimásolom a felhasználni kívánt akciós kupon kódját a kuponkodok.hu-ról. Ezt beillesztem a bolt honlapjára, a végösszeg pedig máris kevesebb, mint eredetileg volt. Az is megtörténhet, hogy az engem érdeklő termékek az adott időszakban minden vásárló számára akciósak abban a pár napban. Ilyenkor a kuponkodok.hu oldalról könnyem meg tudom nyitni az ehhez kapcsolódó linket.

Nagyon tetszett az ötlet, így hát bele is vágtam és felkerestem a kuponkodok.hu oldalon a sinsay akció témájú promóciók listáját. Terméket választani nem volt nehéz, mert villámgyorsan szembejött velem több pizsama is, amiről úgy gondoltam, hogy szívesen viselném a hétköznapokban. Most jött az érdekes része, amikor is izgatottan vártam, hogy vajon működni fog-e az általam kinézett sinsay akció kuponkód. Csak bemásolom, és… láss csodát, működik! A megspórolt összeg pedig pont elég ahhoz, hogy megvegyek még pár dolgot, ami a férjemnek kell ma estére a közértből, így tulajdonképpen nem is terhelte meg ez a vásárlás a tervezettnél sokkal nagyobb mértékben a családi büdzsét. Meg hát ha ily módon sikerül olcsóbban hozzájutni ezekhez a termékekhez, miért ne lenne kifejezetten gyerekruha akció is? Lefogadom, hogy ha elég szemfüles vagyok, valamikor ez is szembejön majd velem a kuponkodok.hu oldalon.

Ennek a férjem fog örülni a legjobban, mert az egész laktanyában csak neki van olyan felesége, aki nem akarja a pénze és a szabadideje nagy részét ruhavásárlásra költeni. Pedig a sinsay akció kuponokkal még engem is sikerült lekenyerezni ennek ellenére! Azt hiszem, már meg is van, hogy mit fogok neki venni a születésnapjára. Természetesen egy új pizsamát! Anna úgyis mesélte, hogy valamikor éppen a férfi ruházatra volt kedvezmény, hátha ismét lesz ilyen akció is valamikor a kuponkodok.hu-n!