Öntapadós tapéta – Öntapadós 3D tapéta – Kerma Design – egyedi!

A hálószoba tapétáját a pizsamámhoz választottam. Mondhatjátok, hogy fura vagyok, de szerintem ez nagyon mókás hatást kelt, amit szeretek. Egyszer egy filmben láttam, hogy az egész család olyan pizsamában volt, mint amilyen a szoba tapétája volt. Azóta arra gondolok, hogy mennyire jó lenne ezt megcsinálni. Hát, most azt hiszem, hogy ez is sikerült. Mondjuk nem mondom, hogy pont úgy, ahogyan azt elképzeltem, de a végeredményen persze nem változtat. Hogy mindez együtt királyul néz ki! És ez nem csak a különleges pizsamának köszönhető, hanem annak is, hogy a kerma.hu-ról választottam a fal dekorját. Öntapadós tapéta – Öntapadós 3D tapéta – Kerma Design – szuper jól néznek ki a tapéták és rengeteg forma közül lehet választani.

Ezen az oldalon nagyon sok tapéta van és a java olyan, amit bármikor boldogan fel is ragasztanék az otthonomba. A kategóriákat illetően vannak kőmintás öntapadós tapéták, de vannak manapság nagyon népszerű famintás darabok is. Aztán ott vannak a csempe és márványmintás, szintén öntapadós darabok, amik aztán mindenhol jól mutatnak, még a bútorokon is. A modern formák kedvelőinek ott vannak a mintás tapéták, amik színesek és különféle mintázattal bírnak. Az egyszerű, letisztult dizájnt keresőknek is vannak megoldások a kerma.hu-n, mert egyszínű tapétát is lehet tőlük rendelni. Ha pedig csak kisebb dekort szeretnénk az otthonunkba csempészni, akkor vannak öntapadós matricák is a kínálatban.

Esetemben azért jött szóba az Öntapadós tapéta – Öntapadós 3D tapéta – Kerma Design oldal, mert itt találtam olyan tapéta kombinációt, amivel fel tudtam öltöztetni az otthonomat a pizsamámhoz. Itt nem csak egyetlen tapétáról beszélek, mert egyet választottam a falra, egyet pedig a bútorokhoz is. Ugyanis nem csak annyiról van szó, hogy szép fóliák vannak a falra, hanem arról is, hogy szép fóliák vannak a bútorokra is. A bútorfelújítás amúgyis reneszánszát éli, hiszen mennyire egyszerűbb egy jó szerkezeti állapotban lévő bútort csak átszínezni egy jól kiválasztott fahatású kerma.hu tapétával. Legalábbis szerintem mindenképpen.

Nyilván nem csak az én igényeimre vannak itt remek megoldások, hanem minden másra is, ami csak matrica, tapéta és ragasztás. Meg persze az árak. Az árak, azok nagyon szimpatikusak lesznek azoknak, akik egyébként jártasak a minőségi tapéták világában. Például egy mostanában igen felkapott fahatású tapétát 45 cm x 10 méter méretben már 6 ezer forint körül meg lehet kapni. De vannak ennél kisebb és nagyobb kiszerelések is, ahogyan olcsóbb és drágább termékek is. A lényeg talán csak annyi, hogy nagyon sok szín és minta van az oldalon, szóval a legjobb hely arra, hogy az ember magának állítsa össze a legizgalmasabb kombinációkat.

Ha esetleg valakinek még inspirációra volna szüksége, a kerma.hu csapata arra is gondolt, hogy néhány tippel segítsen az érdeklődőknek. Így az aloldal aljára görgetve lehet találni néhány tippet arra vonatkozólag, hogy milyen felhasználási lehetőségei vannak egy ilyen tapétának. Így például kézenfekvő minden, amit már korábban említettem: szekrények, polcok, bútorok, falfelületek, egyaránt az étkezőben és a konyhában, a fürdőben és a nappaliban is – esetemben meg ugye a hálószoba volt a befutó. Ha kicsit is szeretnétek feldobni az otthonotokat, akkor ajánlom, hogy nézzetek körül ezen a felületen, mert kicsi ráfordítással és egy kis házi barkácsmunkával óriási változást lehet elérni, köszönhetően az Öntapadós tapéta – Öntapadós 3D tapéta – Kerma Design oldalnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy merjen beleugrani egy ilyen izgalmas folyamatba, mert őszintén: megéri!