Nem találtam a fiamnak ilyen pizsamát, de…

A kisfiamnak van egy kedvenc szereplője egy rajzfilmből, és a lelkemre kötötte, hogy keressek neki egy pizsamát, amin ez a figura szerepel.

Nagyon sok helyen jártam, de sehol sem sikerült rálelnem az áhított pizsamára, pedig még egy másik városba is hajlandó voltam elutazni, mert azt hallottam, hogy van ott egy nagyon jó üzlet tele pizsamákkal, de ott is kudarcot vallottam.

Aztán az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha pizsama helyet vásárolnék egy pólót, amin a kedvenc rajzfilm szereplője van. Már csak egy olyan szolgáltatót kellett találnom, akik el tudnak készíteni egy minőségi pólót.

Nagyjából egy órán át válogattam a lehetőségek közül, mert tényleg a lehető legjobbakra akartam bízni ezt a feladatot. Végül így jutottam el a sooters.hu oldalára, ahol sok szuper lehetőséget találtam.

Gyorsan meg fel is töltöttem a képet arról a szereplőről, és meg is rendeltem a pólót.

De ha már itt jártam, egy kicsit beleástam magam a fénykép nyomtatás szolgáltatásukba is, mert igazság szerint pont szükségem volt erre is.

A weboldal egyébként fantasztikusan van összeállítva, mert minden ott van a szemünk előtt, de közben mégsem lehet azt érezni, hogy egyszerre túl sok információ zúdulna ránk.

Termékek egész sora megtalálható itt, melyeket kivétel nélkül a legmagasabb minőségi szinten biztosítanak az ügyfelek számára.

A weblapjukon van egy online szerkesztő, melynek segítségével feltölthetjük a képeinket, és a különböző termékek paramétereit is beállíthatjuk. Ettől a szerkesztőtől egyáltalán nem kell tartani, mert a kezelése olyan egyszerű, hogy azt bárki képes használni. Én is ennek a szerkesztőnek a segítségével töltöttem fel a digitális képeimet, szóval hihettek nekem.

Miután átvettem a képeket egy csomagátvevő helyen, alig akartam elhinni, hogy ilyen profi munkára voltak képesek! A fotók egyszerűen csodaszépre sikeredtek, és bőven meghaladták a legjobb elképzeléseimet is!

Ha mostantól fénykép nyomtatás szolgáltatásra lenne szükségem, másokhoz biztosan nem fogok fordulni, csak hozzájuk!

Nektek is ezt javaslom!

Nem csak én ragaszkodom hozzájuk annyira, hiszen a weblapjukon sok elégedett vélemény megtalálható más ügyfelektől is! Tartozzatok Ti is az elégedett partnereik közé!