Nem lehetünk egész nap pizsiben, ideje vásárolni!

Remélem nem én vagyok az egyedüli, aki a karantén idején egész nap pizsamában ült otthon, ugye? Olyan kényelmes volt! Abban reggeliztem, majd úgy ültem a gép elé és vettem részt a megbeszéléseken. Sőt, egyik nap a kutyát is a kedvenc pizsamámban vittem el sétálni! Nem meglepő módon páran furcsán néztek rám, de nem érdekelt. Annyira elkényelmesedtem, de ezzel gondolom mind így vagyunk, nem? Kissé váratlanul is ért, amikor pár hónapja azt mondta a főnök, hogy be kell menni dolgozni. Első gondoltam rögtön az volt, hogy mit fogok felvenni. Elhatároztam, hogy ideje elmenni vásárolgatni. A kirakatban meg is láttam rögtön álmaim cipőjét, amit nem tudtam ott hagyni. Itt jött a következő probléma. Ugye mindenki tudja, hogy minden cipőhöz kell egy hozzá illő táska. Muszáj volt minél előbb az új cipőmhöz passzoló táskát találnom. Ekkor jött velem szemben a következő hirdetés: „Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!”. Rögtön rákattintottam és azonnal megfogott az oldal.

Micsoda választék! Órákat is tudnám böngészni az oldalt. Nemcsak márkák és típusok szerint tudunk keresni, hanem szín és méret szerint is. Ez hatalmas segítség volt, viszont így is nehezemre esett a választás. Első kérdés, hogy kézitáskát vagy hátitáskát válasszak? Mindkettő igen praktikus, ha az ember munkába megy, ugyanis minden elfér bennük amire a nap során az embernek szüksége lehet: telefon, pénztárca, szemüveg, esernyő, innivaló, stb. Azt gondolná az ember, hogy egy hátitáska nem lehet elegáns, viszont ezen az oldalon nem is egy nőies hátitáskával találkoztam, ami szuper lett volna a hétköznapokra. Hosszas gondolkodás után végül mégis egy gyönyörű fekete Bugatti válltáskára esett a választásom.

Tehát sikeresen megtaláltam a tökéletes táskát a munkába az Anna Táska Webáruházban. Itt véget is kéne hogy érjen a történetem, viszont az akár 30%-os akciókat nem tudtam kihagyni. Így választottam magamnak egy kicsi Tamaris válltáskát, ami pont jó lesz lesz arra az esetre, hogyha a barátnőimmel beülünk meginni egy csésze kávét. Legszívesebben egy gyönyörű bőr pénztárcát is beraktam volna a kosárba, viszont sikerült visszafogni magam. Majd legközelebb.

Már el is terveztem, hogy a férjem szülinapjára, ami pár hónap múlva esedékes, is innen rendelek valamit, ugyanis megfogott a nagy választék és a jó árak. Nem egy márkás táskát láttam, ami tökéletes lenne számára a mindennapokban. Az is lehet, hogy egy bőr pénztárcát is választok majd neki. Sőt, még lehet egy övet is.

A csomag rendkívül gyorsan, 3 nap alatt megérkezett zökkenőmentesen. Én házhoz szállítást kértem, ugyanis szerintem az a legkényelmesebb. Lehet kérni, hogy Pick Pack pontra szállítsák, ami annak kedvez, aki egész nap a munkában van. Hatalmas pozitívum számomra, hogy a futárnál lehetőség volt bankkártyával fizetni, ami nagyon kedvező.

Biztos vagyok benne, hogyha megint új táskára vagy más kiegészítőre lesz szükségem, akkor az Anna Táska Webáruházban fogok először körbenézni, ahol az össze márkás táska egy helyen van.