Mi a legjobb ajándék a kisgyermekes családoknak?

Mi a legjobb ajándék a kisgyermekes családoknak? Nem egyszerű a kérdés, és mindenki máshogyan válaszolná meg. Amikor babaváró buli van, vagy egy kisgyermeknek van születésnapja, mindig olyan játékokat kap, amiket nem is igazán tud értékelni, vagy megkapja a századik kis ruháját, amit 1-2 hónapon belül úgy is ki fog nőni.

Szerintem a kisbabáknak még felesleges ruhát venni, hiszen nagyon gyorsan nőnek, az adott darab biztosan nem lesz jó rájuk pár héten belül.

Igaz, nagyon aranyos babaruhák vannak, és persze kell is nekik ruhát venni, de nem hiszem, hogy drágább ruhadarabokra lenne szükségük.

Épen ezért kisbabáknak én sem szoktam igazán pizsamát venni, mert úgyse lesz jó rájuk hosszabb ideig.

Viszont, azt tudni kell, hogy nagyon sokba kerül etetni, ruházni a gyerekeket, és a legtöbb szülő igazán hálás, ha ilyen eseményekre valami sokkal mindennapibb, mindennapi használatú dolgot vesznek nekik.

Ez a rejtélyes, szerintem legjobbnak nevezhető ajándék pedig nem más, mint a pelenka. Pelenkából sosem elég, a pelenka az, ami minden kisbabának kell, amit minden nap használnak és nagyon drága is.

Szerencsére vannak olyan boltok, ahol mindig ki lehet fogni valami jó akciót, aminek persze nagyon örülnek a kismamák. Például nemrég meg voltam hívva egy ismerősömhöz. Az ő lánya most fél éves, és mivel tudom, hogy rengeteg ajándékot kap a többi vendégtől is, én inkább vettem nekik 5 csomag pelenkát.

A pelenkákkal is az a baj, hogy nem érdemes nagyon sokat betárazni belőle, hiszen abból is különböző méretek vannak és ha gyorsan nő a baba, akkor a nyakunkon maradhat.

Mégis szerintem az 5 csomag egy jó nagy adag, de nem hiszem, hogy olyan sokáig tartana elhasználni, hogy esetleg megmaradna nekik.

A pelenka csomagnak nagyon szoktak örülni, mivel általában egy újabb csörgőre, vagy valami hasonlóra számítanak, ehelyett olyasmit veszek, ami tényleg hasznos, és jó, ha van.

Egyébként ezúttal a lord.shop.hu oldalon vettem a pelenkákat, mert itt jóval olcsóbban meg tudtam venni, mint bármelyik másik boltban.

Rengeteg pelenka kapható itt. Mindenkinek van valami kedvence, ezért egyébként érdemes megkérdezni, hogy mit használnak, vagy érdemes kifigyelni. A pelenkák között ugyanis nagyon nagy különbségek lehetnek, mert van, ami sokkal jobban szívja a nedvességet, mint a többi, és figyelni kell arra is, hogy milyen a ragasztója, vagy, hogy milyen benne a gumi, ha éppen gumis pelenkáról van szó.

pelenka
pelenka

Szóval ezen az oldalon nagyon sok pelenkát lehet kapni, vannak itt egészen olcsó, számomra ismeretlen márkák, de meg lehet találni a leghíresebb márkák termékeit is.

Egyébként azért is szeretem ezt az oldalt, mert sok babaholmi van, de emellett rengeteg mást is árulnak. Vannak itt illatszerek, kozmetikumok, borotvák, háztartási tisztítószerek, ruhák, és még sorolhatnám.

Nagyon sok mindent lehet itt venni, akár egészségügyitermékeket is, gyermek és felnőtt méretben is.

Jó kis oldal, nagyon kedvező árakkal. Igaz, hogy én pelenka vásárlás kapcsán futottam bele, de utána jobban megnéztem és rengeteg más terméket is lehet venni a babaholmikon kívül.

Sűrűbben is fogok innen vásárolni, mert van egy pontgyűjtési akciója is a cégnek. Minden vásárlás után pontokat kap az ember a vásárlás értékének megfelelően. Itt 100 Ft ér 1 pontot, és ezeket a kedvezménypontokat 6000 Ft vásárlás felett be is lehet váltani. Ez azt jelenti, hogy ha rendszeresen vásárlunk itt, akkor az akciókon kívül is nagyon sokat tudunk spórolni.

Szeretem az ilyen oldalakat, a kedvezményprogramokat. Itt látszik, hogy megbecsülik a vásárlóikat, és éppen ezért, és persze az olcsó árak miatt rendelek egyre többet innen, nem csak akkor, ha éppen pelenkát szeretnék ajándékba vinni.