Még a pizsamámból se tudtam kibújni, mikor hívott a barátnőm

Van egy nagyon aranyos kis piros Suzukim. Igazából olyan régi, hogy még nálam is idősebb, de ez az első autóm, nagyon a szívemhez nőtt, nem mellesleg, tökéletesen elvisz A-ból B-be. Mivel nem vagyok egy nagy országjáró és tényleg csak szinte a városon belül használom, évekig hű társam volt. Egyik vasárnap kölcsönkérte a barátnőm a Suzit, mert valahova sok cuccal kellett menni és nem akarta a buszon cipelni.

Épp a pizsamámban iszogattam a kávémat, amikor kaptam egy telefont. A barátnőm szinte teljesen kikelve magából egyszerre üvöltött és sírt és sűrűn bocsánatot kért. Hirtelen nem csak a kávé, de én is lefőttem azt hittem balesetet szenvedett, de kiderült, hogy csak kilyukadt a kipufogó. Megnyugtattam, hogy nincsen semmi gond, jöjjön vissza, kap egy kávét, addig pedig el is intézem a szervizt.

Az évek során megtanultam, hogyha bármi gond van az kis autómmal, akkor a Méta Autószerviz Kft-t kell keresni. Nekem is az egyik barátom mondta még anno: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Megfogadtam a tanácsát és már nem egyszer volt, hogy ők segítettek a bajomon.

A cég hivatalos telephelye Budapesten van, a Méta utca 13-ban, valamint Hétfőtől egészen Pénteking nyitva vannak, reggel 8-tól este 5-ig. Ha valaki fel szeretné venni velük a kapcsolatot, akkor azt megteheti telefonon is, a +36 30 957 3784-es számon, írhat neki levelet az info@metaautoszerviz.hu címre, vagy használhatja az egyszerűsített üzenetküldő rendszert is, amit megtalál a metaautoszerviz.hu oldalon. Szóval nagyon sok lehetőséged van, hogy kapcsolatba lépj velük, de ha előbb meg szeretnéd mivel is foglalkoznak, akkor érdemes egy picikét átnyálazni a weboldalukat.

Igaz én nem nagyon értek az autókhoz, de nagyon sok fiú ismerősöm elismerő szavakkal illette az oldalt, mikor megmutattam nekik, így még ez egy plusz megerősítés a számomra, hogy mindig jó helyen járok, ha autószervizről, futóműbeállításról, olajcseréről, autóklíma szervizről van szó, akkor a Méta Autószerviz Kft. a legjobb a választás. Persze ezeken a szolgáltatásokon kívül még nagyon sok mást is vállalnak, ilyen például a fékrendszerek javítása, a gépjármű diagnosztika, vagy a egy átfésülés a műszaki vizsga előtt.

Egyébként az oldalukon van egy olyan lehetőség, hogy időpontfoglalás, ahol időpontot tudsz foglalni különböző szolgáltatásokra. Miután rámentél arra a gombra, hogy időpont foglalás, kiválaszthatod, hogy mondjuk abroncs cserére, klíma töltésre, vagy esetleg defekt javításra van szükséged. Utána meg kell adnod, hogy milyen típusú a járműved, ez lehet személyautó, motor vagy teherautó, utána pedig még néhány pontosítás a járművel kapcsolatban, vagyis, hogy milyen márka és milyen modell, és ha megadtad a szükséges személyes adataidat csak ki kell választani a számodra legmegfelelőbb időpontot és kész is.

Érdemes tehát ellátogatni a metaautoszerviz.hu oldalra, vagy legalább felírni a nevüket, soha nem lehet tudni, mikor lesz szükséged rájuk!