Kétszer kap, aki gyorsan kap – főleg, ha csőtörésről van szó

Természetesen tudom, hogy az eredeti közmondásban nem kapásról, hanem adásról van szó. De az irány mindig fontos. És abban a szituációban, amelyről írni szeretnék Neked, én voltam az, aki kapott. A TopVízGázFűtésszerelő.hu csapatától kaptam egy vészhelyzeti segítséget gyorsan, kifogástalan minőségben és nagyon kedvező ár/érték arányban. Ebben a posztban erről szeretnék röviden mesélni Neked.

Egy lenyűgöző pizsama

A történet ott kezdődik, hogy egyik nap egy álom szaküzletben jártam. Igen, Budapesten valóban létezik ilyen bolt. Itt minden az álmokról szól: hálóingek, prémium szemmaszkok, szőrmés szemtakarók, alvómaszkok, speciális éjszakai irányfények, hangulatos lámpák, kényelmes hálóágyak, szuperpuha matracok.

Itt láttam meg álmaim pizsamáját. A kirakatban volt és azonnal beleszerettem. Láttam rajta, hogy a vonzalom kölcsönös. A színe olyan ragyogó kék, mint a Földközi tenger a horvát Zlatni Rat partszakaszon. Az anyaga szatén: selymesen könnyű és fényes, sima felületű. Diszkréten magában mintás, vékony vállpántokkal. A nyakkivágását a tenger hullámaira hajazó motívumos csipke dobja fel.

Nem volt olcsó, de a névnapomra megleptem magamat vele. Alig vártam, hogy este legyen és belebújjak. Az első fizikai találkozásunk nem okozott csalódást. Sőt. Olyan volt, mint amire számítottam: simogatóan érzéki. Miközben álomba merültem, úgy éreztem magam, mint aki a horvát tengerparton élvezi a nyári napot és a hullámok megnyugtató simogatását.

Álom és valóság

Aztán az éjszaka kellős közepén csobogásra ébredtem. Az új pizsamám csurom víz volt. Egy pillanatra azt hittem, hogy már a metaverzumban vagyok, ahol az álmok valósággá válnak. Vagy fordítva: a valóság válik álommá. De szó sem volt erről. Pontosabban mégis: a valóság rémálommá vált. A hétköznapi mindennapok egyik mumusa, a csőtörés látogatott el a lakásomba.

Természetesen azonnal túlélő üzemmódba váltott az agyam: segítségre van szükségem. Éjjel kettő órakor kell egy vízszerelő budapest külterületén. A feladat nem tűnt egyszerűnek. De eszembe jutott, hogy Juci barátnőm legutóbb lelkesen mesélt egy cégről, akik szenteste javították meg náluk a mosogató alatt eltört vízcsövet. Hogy is mondta Juci, mi volt a nevük? Úgy rémlett, hogy TopVízGázFűtésszerelő.hu. Gyorsan előkaptam a telefonomat (szerencsére nem ázott el) és beírtam a nevet a böngészőbe. És igen: jól emlékeztem.

A mentőangyalom: egy vízszerelő az éjszaka kellős közepén

Azonnal hívtam a telefonszámukat. Kicsörgött és másodperceken belül egy megnyugtató férfihang vette fel a telefont. Elhadartam neki a problémámat. Angyali nyugalommal visszakérdezett, hogy elzártam-e már a vízóra melletti főcsapot. Természetesen még nem. Megkért, hogy ezt gyorsan tegyem meg, ő pedig azonnal indul hozzám, 15 perc és megérkezik. 13 perc múlva megszólalt a kaputelefon és itt volt a megmentőm. Rám kacsintott és azt mondta, hogy aktuális a pizsamám. Aznap hajnalban ez volt az első pillanat, amikor elkezdtem hinni abban, hogy megoldódik a problémám.

vízszerelő budapest

A vízszerelő felmérte a helyzetet és elmondta, hogy eltört a falban futó egyik fővezeték. Azt javasolta, hogy egyelőre csak egy gyors hibaelhárítást végez, hogy hajnali kettőkor ne bolygassuk meg a kelleténél jobban a szomszédok idegrendszerét. Másnap 8 órakor pedig visszajön és teljesen kicseréli a sérült vezetékszakaszt. Természetesen elfogadtam az ajánlatát. 20 perc alatt végzett a feladatokkal, a vízfőcsap visszanyitható lett. Én pedig visszavettem a régi pizsamámat és újra álomba merültem.

A TopVízGázFűtésszerelő.hu szakembere ismét szavatartó volt. Másnap 8 órakor egy kollégájával jelentek meg a lakásomban. Egy órán keresztül csak szereltek, szereltek és szereltek. Közben megmutatták nekem is a megsérült vezeték darabot. Egy nagyjából 10 centiméter hosszú repedés tátongott a közepén. Elmondták, hogy az ilyen régebbi társasházakban sok helyen még vasvezeték található, ezek pedig viszonylag gyakrabban hajlamosak megrepedni.

Nagyon örültem, hogy fontos nekik az, hogy én is pontosan megértsem a probléma valódi okát. Természetesen megkérdeztem, hogy a többi vezetékszakasz esetében mire számíthatok. Elmondták, hogy javasolnak egy későbbi műszeres állapotfelmérést a teljes hálózatra. A legmodernebb műszerekkel dolgoznak, ezekkel nagy pontossággal tudják elvégezni az ilyen típusú felméréseket is.

TopVízGázFűtésszerelő.hu = non plus ultra

Végül a fizetésre került a sor. Fel sem merült a szokásos kérdés: hogy számlára vagy számla nélkül kérem az elszámolást. Azonnal számlát adtak és felhívták a figyelmemet arra, hogy a bizonylat felhasználásával akár a saját lakásbiztosításom, akár a társasház felelősségbiztosítása terhére kártérítést is tudok kérni. A biztosító sok esetben megvizsgálja a számlázott tételek, a beépített alkatrészek és az elvégzett munka szakmai megfelelőségét, esetükben a biztosítók mindig mindent rendben találtak.

A számlán szereplő összeg nagyon korrekt volt. Végre egy cég, aki nem él vissza azzal a helyzettel, hogy a havária hiba elhárítása során a kétségbeesett ügyfél a szokásosnál és a ténylegesnél lényegesen nagyobb összeget is hajlandó kifizetni. Ráadásul a számla részletes anyagfelhasználást is tartalmazott: minden felhasznált kellékanyag és alkatrész pontosan kimutatásra került rajta. Elmondták, hogy csak eredeti és minőségi alkatrészeket szerelnek be, ugyanis közös érdekünk az, hogy ne találkozzunk rövid időn belül újra egy korábban beszerelt alkatrész ismételt meghibásodása miatt.

Az elvégzett munkára 1 év garanciát is vállaltak. Jelezték, hogy döntésemtől függően ez a garanciális időszak akár több évre is meghosszabbítható.

A TopVízGázFűtésszerelő.hu a weboldalán azt ígéri, hogy tőlük csak a legjobb minőségre számíthatunk. Jó volt szembesülni azzal, hogy ez valóban így van. A szakmájukat jól ismerő, szakképzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szerelőkkel dolgoznak, akik rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken is. A munkavégzésük végeredménye kifogástalan volt, még azokat a feladatokat is elvégezték a fal helyreállításával kapcsolatban, amelyek nem feltétlenül tartoznak egy vízszerelő hatáskörébe.

Az utolsó meglepetés pedig az volt, hogy a munkájuk végén söprűt és lapátot kértek tőlem. Többször járt már korábban a lakásban mesterember: asztalos, kéményseprő, parkettás és fűtésszerelő is. De arra sohasem volt példa, hogy a munkaterületet a feladatuk elvégzését követően tisztán hagyták hátra. A TopVízGázFűtésszerelő.hu két szakembere esetében pedig pontosan ez történt, feltakarítottak maguk után.

Megállapodtunk a későbbi állapotfelmérés pontos időpontjában és költségeiben is ill. erről majd egy külön tájékoztató emailt is küldeni fognak nekem.

Konklúzió

Sokszor úgy gondoljuk, hogy csak a véletlen műve az, hogy milyen szakembert sodor az utunkba a szél. Különösen igaz lehet ez egy olyan speciális helyzetben, amikor éjjel kettőkor azonnali segítségre van szükségünk. Például kell egy vízszerelő budapest XXII. kerületében. Vagy gázszerelő. Vagy fűtésszerelő. Vagy éppen egy duguláselhárító. Ez szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Pedig nem az. Egyetlen weboldal címet szükséges hozzá megjegyezned: TopVízGázFűtésszerelő.hu. Bátran keresd őket éjjel és nappal, akár hétvégén és ünnepnapok alatt is. Biztos lehetsz benne, hogy egy valódi szakember érkezik hozzád, aki képes gyorsan és szakszerűen megoldani a problémádat. És mindig betartja, amit ígér. Ez különösen ritka kincs a mai kisvállalkozók világában. Korrekt áron dolgozik és a javítás végén mindig kapsz számlát. Tudom, hogy ez már-már fehér hollónak tűnhet neked 2023-ban, pedig nem az. Szóval jegyezd meg vagy írd fel a telefonodba: TopVízGázFűtésszerelő.hu.