Így mentettem meg a pizsamás hétvégémet

Túl vagyunk az esztendő első hónapján. Mint minden év, ez is keményen indult. A cégnél belevágtunk az idei projektekbe, és mivel az első negyedévet nagyon meg akartuk húzni, jó hónapot kellett zárnunk. Mindent meg is tettünk ennek érdekében a kollégáimmal, nem kíméltük magunkat. Volt, hogy késő este, utolsóként hagytam el az irodát, és másnap elsőként érkeztem. Úgy éreztem, megérdemlek egy “pizsamás hétvégét”. Ez nálam azt jelenti, hogy péntek estétől hétfő reggelig még csak felöltözni sem vagyok hajlandó hétköznapi ruhába, a lakásból meg aztán végképp kirobbanthatatlan vagyok.

Ez volt az én hétvégi tervem. Azonban ez csak szombat reggelig működött zavartalanul, ugyanis akkor bejelentette a kedves feleségem, hogy szeretné a délelőttöt a közeli plázában tölteni, és okos órákat akar válogatni. Persze, pont most.

Gondoltam, mentsük a menthetőt. Írtam Isti és Ricsi barátomnak, hátha esetleg valamelyikőjük párjának több kedve van shoppingolni, mint nekem. Nem volt szerencsém, nekik takarítással és főzéssel telt a délelőtt. Viszont Ricsi mégis meg tudta menteni az életem. Karácsonyra Ő is okos órát vett a szerelmének, és bátran ajánlotta nekem az 50szazalek.com webáruházat. Gyorsan csekkoltam is az oldalt, és megmutattam páromnak is, aki beleegyezett a vásárlás kényelmesebb formájába.

Bár igazán modern vagyok, és rendszeresen vásárolok online, szeretek előbb tájékozódni az oldalról, ahonnan rendelek valamit. Persze Ricsi barátom ajánlása már elég referencia volt, azért kicsit szétnéztem a honlapon. Az első szempont, ami nekem mindig nagyon fontos, hogy legyen egy webáruház felhasználóbarát. Az 50szazalek.com ezt a szempontot maximálisan kimeríti, hiszen egyszerű, átlátható, minden termék könnyen elérhető a kategorizált menü által, és ráadásul az egész oldal nagyon vonzó a szemnek.

Egyből tudtam hová kell kattintanom. Műszaki cikkek, okos órák. Kezdődhetett is a válogatás. Ez nem volt egy gyors folyamat, hiszen az oldal nagyon széles termékskálával rendelkezik, így a bőség zavarában szenvedtünk. Ez persze nagyon pozitív volt, hiszen a legjobb eszközt akartuk kiválasztani.

Miután megtaláltuk az ár-érték arányban legjobbnak ítélt órát, ami egyébként az oldal nevéhez híven akciós volt, elolvastuk róla a leírást. Itt minden szükséges információt megtaláltunk, nem maradt bennünk kérdés a terméket illetően.

Az is egyértelműen fel volt tüntetve, hogy mi a szállítás várható dátuma, illetve, hogy mennyi ennek a költsége. Ha egy kicsit drágább terméket választottunk volna, a szállítás ingyenes, ehhez a 19.990 Ft-os határt kellett volna megütni, de nekünk tökéletesnek tűnt ez az óra, aminek az árából egyébként lejött még 5% kedvezmény, amit azért kaptam, mert feliratkoztam a hírlevélre.

Ezután már csak a fizetés volt hátra, ami zökkenőmentesen ment végbe. Bankkártyával fizettem, és nem volt már más teendőnk, csak hátradőlni, és várni a futárra.

Szuper élményt kaptam az 50szazalek.com webáruháztól, így én is bátran ajánlani fogom az oldalt a barátaimnak. Végtére is, ez a honlap mentette meg a pizsamás hétvégémet.