Ha kell egy jó mobilszerviz, ne keress tovább

Gyakran egyszerűen a pizsamából kimászni sincs kedvem. Olyan nehezen indulnak a napok, a pizsim pedig nagyon kényelmes. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy nemsokára itt az államvizsga, a szakdolgozatommal sem vagyok még teljesen kész. De miért is szeretem annyira a pizsimet? Lehet, hogy ez egy kicsit ilyen gyermeki dolog – arra emlékeztet, amikor még kicsi voltam és egész délelőttöket heverésztem az ágyban hétvégente. Igen, bizony, engedékeny szüleim voltak, úgy voltak vele, hogy legalább addig élvezzem ki ezeket az időket, amíg tudom. Aztán ahogy keményedett a suli is, már egyre kevesebbet tudtam pizsiben heverészni. De mit csináljak, ez az élet rendje! Nem vagyok annak ellenére, hogy néha még egy-egy pizsamában töltött délelőttel jutalmazzam magamat.

Múltkor ráadásul telefon szerviz keresésben voltam, mert azonnal szükségem volt a telefonra, új köntösben, de így nem szuperált valami jól. Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy az Alleban elérhető egy hétfőtől vasárnapig működő szerviz, ahol ráadásul pont javítják azt a készüléktípust, ami nekem is van! Apple vagy Samsung, Xiaomi, nekik nem probléma… De a teljes listát le tudod csekkolni a honlapon, mielőtt ellátogatnál hozzájuk! Na, gondoltam is, ez egy olyan szuper telefon szerviz, amit biztos fogok tudni ajánlani itt a blogon is, és milyen igazam lett! Teljesen le voltam nyűgözve attól a munkától, amit ez a telefon szerviz letett az asztalra, szó szerint – időben is verhetetlenek, ilyen gyorsan még sehol nem cseréltek nekem kijelzőt! A minőség rovására ráadásul nem ment ez a gyors munkavégzés, ami nálam nagyon fontos nyilván, ráadásul még garanciát is vállaltak rá, szóval azt tudom mondani, hogy így volt teljes a kép. Az lcdfix.hu-t csak ajánlani tudom ezek után, szerintem, aki budapesti, annak megtaláltam a tökéletes szervizt! Remélem, hogy még sokáig működnek majd, és ti is kipróbáljátok őket, hiszen tényleg profi munkát végeznek! Ha az árak miatt aggódsz, ne tedd, mert gyári és utángyártott dolgaik is vannak, így nem beszélnek rád semmit, te döntesz, a pénztárcádhoz szabva.

Hajlamos vagyok tényleg ilyen rajongva beszélni egyes helyekről, de ők tényleg megérdemlik. Ha azt mondom, hogy ne is keress mást, ha budapesten élsz, akkor nem túlzok, hanem jót akarok. Hétfőtől kezdve minden nap elérhetőek, még ha vasárnap más nyitva tartással is, de tényleg bármikor számíthatsz a szerviz szolgáltatásaira.