Egyedi póló készítése a pizsamabolt alkalmazottainak

Ha olyan boltban dolgozol, amelyik valami különlegeset árusít, akkor jellemzően nem árt ezt még valami kis plusszal is megtolni, Általában ez lehet valamilyen dekorációs elem, valami jelmondat, vagy éppenséggel pont az alkalmazottak megjelenése. Nos, én pont egy pizsamákra szakosodott boltban dolgozom, és nagyon szeretem. A kolléganőimmel évek óta nagyszerű csapatként működünk együtt, mindent megbeszélünk és kitalálunk, úgyhogy az üzletvezető is inkább mindent ránk bíz, ő csak eljár a döntésünk szerint. Lehet, hogy ez elsőre kicsit furcsának hat, de nálunk bevált. Az viszont egy megoldandó kérdés volt, hogy milyen pluszt tudnánk még hozzáadni ahhoz, hogy tényleg felkészült és profi üzlet benyomását keltsük, és erre volt egy remek öltet valami egyenruhaszerűség. Van egy munkatársunk, ő kicsit néha szédült, kitalálta, hogy a boltban mindenki legyen pizsamában. Először alaposan kinevettük, de mikor rájöttünk, hogy nem viccel, akkor elmagyaráztuk neki, miért is rossz ötlet ez. Az egységes felsőruha ötlete viszont mindenkinek tetszett, és erre az egyedi póló készítése tűnt a legjobb megoldásnak. Igen ám, de az még megoldatlan volt, hogy honnan is szerezzük be, ha már ilyen remekül kitaláltuk.

A megbeszélést követően a napok nagyrészt azzal teltek, hogy amikor nem volt éppen tennivalónk, akkor a gépeinknél ültünk és az egyedi póló készítése után nyomoztunk, hogy hol is ejthetnénk meg, illetőleg honnan lenne érdemes megrendelni. Viszont ahány ezzel foglalkozó oldalt, vállalkozást csak találtunk, mindenhol azt írták, hogy csak kész, ilyen-olyan paramétereknek megfelelő mintát és szöveget fogadnak el, ellenkező esetben nem áll módjukban foglalkozni velünk. Ez elég elkeserítő volt, mert semmi kedvünk nem volt még grafikusra is pluszban költeni, mikor már megvolt egy vázlatunk arról, hogy mit is szeretnénk. Egészen addig voltunk viszont csak kicsit kétségbe esve ezzel, amíg egyszer csak fel nem hangzott a diadalmas kiáltás: Megvan! Ez azt jelentette, hogy az egyikünk ráakadt a LOLmarkt.hu oldalára, ahonnan végül megrendeltük a pólókat, és meg is mondom, hogy miért!

Mindamellett, hogy az említett pólónyomóban rengeteg színes, vicces és ötletes minta van, ami közül választani lehet, az egyedi póló készítése a másik fő profiljuk, és ezzel talán még magasabb szinten foglalkoznak, mint az előkészített felsőkkel. Rögtön szimpatikus volt, hogy mindent szépen leírtak töviről hegyire, azaz mit kell tennünk a rendeléshez, hogyan és milyen sorrendben lehet lebonyolítani az egészet. Emellett pedig profi grafikus segítségét is igénybe lehet venni náluk, ha csak egy ötleted van, vagy vázlatod, de nem értesz ennél jobban a dologhoz. Ez olyan hihetetlenül óriási előrelépést jelentett a projektben, hogy szavakba önteni is nehéz. Nem kellett külön szakembert keresnünk, hanem belsős kollégával meg tudtuk csináltatni az aranyos kis logót a felirattal. Ráadásul hihetetlenül gyorsan elkészült, szóval már csak az alap pólószínt kellett kiválasztanunk, valamint összeszedni a méreteket és a darabszámot, és már adhattuk is le a rendelést. Mondanom se kell, pár nap múlva már hozta is a futár a csomagot, mi pedig első alkalommal bújhattunk az egységes, pizsamaboltos pólóinkba. Mérhetetlenül elégedettek vagyunk a mai napig, és az tervezgetjük, hogy még többet rendelünk, hogy biztosan legyen elég váltás. Sőt, az is felmerült, hogy a jövőbeli új kollégáknak, betanulóknak csináltatunk más színűt is, de ez még a jövő zenéje. Egyelőre kiélvezzük, ami már itt van és hordható.