Egy alvásmániás naplója

Lassan belefogok szerintem annak részletezésébe, hogyan alszom ilyen jól, és miért lett az alvás számomra az egészséges, boldog élet titka…

Azt mondjuk talán részleteznem sem kell, hogy a kialvatlanságban szenvedők, vagy a rosszalvók milyen hátrányokat élnek meg, de nem csak arról van szó, hogy jó helyen fekve, ideális körülmények között kell aludni. Az egész esti rituálénk is megalapozhatja, hogy másnap kiválóan érezzük magunkat! Az előbbihez tartozik még, hogy megfelelő pizsamában aludjunk. Én nem tudnék enélkül, én mindig pizsamában alszom, és nyáron is ragaszkodom a felsőrészhez is. De, tudni kell hány foktól kell rövid ujjú pizsamafelsőre váltani és hasonlók… Utóbbi taglalását pedig az esti pihentető fürdőtől kezdeném. A jó alvást ugyanis meg is kell alapozni.

Nemrég úgy döntöttem, egyedi szappanokat készítek, megfelelő illattal, ami megnyugtat és kellemes érzéseket hoz elő. Beírtam a böngészőbe: szappan készítés alapanyagok, és megtaláltam ehhez a legjobb helyet, Istenemre mondom, a magyar nyelvű internet bugyraiban lévő legjobb desztinációt. Egy Pipere Porta nevű boltot (pipereporta.hu). Itt aztán nem csak szappan készítés alapanyagok, mindenféle összetevőket illetően vannak, de 100%-os tisztaságú illóolajok is például, más dolgokhoz is. Így például még inkább megtoldhatom az esti rutint a szobámban is kellemesen ellazító, bármilyen aktuálisan vágyott illatvilág alkalmazásával.

Mindenféle kozmetikai kellék előállítható a Pipere Porta nevű helyről rendelt dolgokkal, így a szappan aztán már tényleg csak egy lett a sok közül!

Természetesen az öntőformák is meg lesznek innen, egy forrásból, de parfümöket, illatos gyertyákat és minden ilyesmit el lehet készíteni. A kádba pedig a szappan mellett fürdőbombákat is! Mindenféle színezőjük van, ez pedig vizuális élmény szintjén nyújt valami egyedit és a lefekvéshez készülődve megint valami pluszt. Az esti fürdőzés birodalmának nevezem mostanában ezt a helyet, mert engem tényleg ezek indítanak be igazán a kínálatukból, de kencéket, parfümöket készíteni is izgalmas lehet, ami miatt inkább azt javaslom: ne hagyja senki, hogy eltereljem a figyelmét, menjen a pipereporta.hu-ra és nézze meg, micsoda lehetőség-halmaz fogadja ott, ami a rendelést illeti, nagyon változatos területek dolgaihoz! És válassza ki, neki mi jön be ezek közül. A szappan készítés alapanyagok messze kevesebbek annál, mint amire számítottam magam is tehát, hogy majd innen vásárolhatok…

Annak is kedvez a kínálat, aki rajong a gyógynövényes illatokért. Ez még a másik kedvencem nekem is. Fura, de én még gyógyszertárban is szeretek ácsingózni, a különböző főzetek szagát pedig szinte függöm. Van, amiből nem lehet sokat fogyasztani, de bámulatos találmány, hogy legalább ezt az illatvilágot előidézhetem minden este. Pipere Portál, és a saját drogériád lehetsz! Pipere Portál és a lakásod a tavaszi réttől a téli kuckóig mindenné válhat, amit illatban csak el tudsz képzelni és éppen megkívánod az érzetét. A szappanvásárlást pedig el kell felejteni. Mindent csinálni kell, szappant is, magunknak, mert az alapanyag meg lesz: pipereporta.hu. Nem is kell többé kutatni utána!