Belátásgátló háló, hogy pizsamában is élvezhessem a reggeli kávém a kertben

Nagyon szeretek a kertemben reggelente még pizsamában üldögélni, és ott elszürcsölni az első kávémat. Valahogy annyira megnyugtató érzés a természet hangjaira térni magamhoz, hogy azt ki sem tudom fejezni. Persze ezt nem tudom minden évszakban megtenni, csak tavasztól nagyjából október közepéig, utána már nagyon hideg van hozzá. Nyáron is előfordul, hogy csak bizonyos esetekben tudok kiülni a kerti hintaszékembe a pizsamámban, mert annyira tűz a nap sokszor, hogy nehéz elviselni főleg nekem, akinek a bőre nagyon könnyen megpirul. Mindenképpen szerettem volna erre valami megoldást találni, így elkezdtem keresgélni. Mivel nem jutottam dűlőre, felhívtam az anyukámat, akiről tudtam, hogy nagyon szeret a kertben foglalatoskodni. Ő erre azt mondta, hogy neki a legjobban bevált beszerzési hely a kerti dolgokhoz a gazdabolt.hu. Ezen azért is lepődtem meg, mert anyukám mindig is inkább maradi volt, nem gondoltam, hogy ennyire halad a korral, hogy már ő is online rendel. Így hát úgy döntöttem, hogy én is kicsit jobban megnézem magamnak ezt a gazdabolt.hu-t.

Ahogy ellátogattam az oldalra, meg is találtam azt, ami nekem kellett, ez pedig a belátásgátló háló. Azonban az oldal leírása szerint ez nem csak arra jó, hogy kicsit takarjon a kíváncsi tekintetek elől, hanem arra is, hogy megvédje az embert és a növényeit az UV sugárzástól, aminek káros hatásai vannak mind előbbire, mind utóbbira nézve. Ki is néztem egy 4×5 m-es fehér színű Sun – Net árnyékoló hálót, aminek az árát is egész kedvezőnek találtam. A gazdabolt.hu még a termék gyártóját is feltünteti az oldalon, így az ember kicsit jobban utána tud nézni a cég által gyártott dolgoknak, ha biztos akar lenni a dolgában. Én ezt egy nagyon hasznos funkciónak tartom. További hasznos funkció, hogy az ember miután megvásárolta azt, amit szeretett volna, és használta már, utána lehet az oldalra értékelést írni, hogy mennyire vált be neki. Én üdvözöltem ezt a megoldást, mert számomra mindig többet mond el a dologról valójában az, hogy hétköznapi emberek mit mondanak használat során róla, mint a forgalmazó által írt leírás. Található továbbá a belátásgátló háló alatt egy részletes adatlap is, ami a paramétereket tartalmazza, így senki számára nem lesz meglepetés, amit megvásárol.

Mindenképp kiszállítással szerettem volna megvásárolni a terméket, mert sajnos nincs a közelemben a gazdabolt.hu-nak boltja, így aránytalanul sok idő és pénz lenne eljutnom oda. Nem kell emiatt sem fájjon senkinek a feje, ugyanis lehetséges a házhoz szállítás is, ami 1 – 5 napot vesz igénybe futárszolgálattal. Nekem ez az időtartam abszolút megfelelt, hiszen ha ennyi időt kibírtam az árnyékoló háló nélkül, akkor legfeljebb 5 napot még ki is fogok. Miután leadtam a rendelést, szokásaimmal ellentétben még maradtam az oldalon kicsit körülnézni, hátha legközelebb rendelek majd még valamit. Amellett, hogy nagyon sok hasznos dolgot találtam, rábukkantam a Gazdabolt TV – re is, és észre sem vettem, de egészen besötétedett, annyira belelendültem az itt található videók nézésébe. Ugyanis ezek mindenféle kertészkedési témával kapcsolatban adnak tanácsokat. Nem csak azoknak lehet hasznos, akik kezdő kertészek, hanem tartalmazhatnak ezek a videók új információkat azok számára is, akik már ebben a dologban gyakorlottak. Anyukámnak is megmutattam ezt a funkciót, mert korábban nem vette észre, és neki is nagyon tetszettek, így összességében végleg elkötelezett vásárlói lettünk mindketten a gazdabolt.hu-nak.