Az esti baba-mama közös játék felbecsülhetetlen értékkel bír

Amikor kisbabánk van, szeretnénk minél több időt vele tölteni és ebben elengedhetetlen szerepe van a baba-mama játéknak. Egy kisbaba sok törődést igényel és ezt a törődést általában az igények kielégítése jelenti. Hogy a baba pocakra tele legyen, hogy a pelenkája száraz és tiszta legyen és hogy komfortosan érezze magát. Ezen kívül azonban az is fontos, hogy lelkileg hogy kötődünk, hogy a kisbabák figyelmét mivel és hogy kötjük le. A kötődés kialakulásában pedig igen nagy szerepe van a baba-mama játéknak.

A játék már egész kis korban fontos, hisz így alakul ki szeretetteljes kapcsolat a baba és a szülő között. A játék mellett az is fontos, hogy például a fogzás időszakában milyen dolgokat hívunk segítségül. És erre kínál megoldást az Imagine Baby, ahol különféle méretű és színű rágómakikat lehet kapni, melyek igen nagy segítséget jelentenek a fogzás időszakában. Ezek a rágómakik mosogatógépben tisztíthatók, BPA-mentes anyagokból készülnek és FDA-, valamint CE-minősítéssel is rendelkeznek.

A baba-mama játék is önfeledtebb, ha a fogzó baba ínyére van segítség. A fogzás során ugyanis az íny megduzzad, ez pedig kellemetlen érzéssel, fájdalommal is járhat. Minden baba máshogy éli ezt meg, azonban a rágómakik nagy segítséget jelenthetnek ezen kellemetlenségek esetén. A rágás ugyanis enyhíti a fájdalmat és ha a fájdalom olyan mértékű, akkor fájdalomcsillapító gélt is felvihetünk a maki fején lévő dudorokra és így a baba önmagának tudja, higiénikusan eloszlatni a gélt az ínyén.

Fájdalommentesen pedig a baba-mama játék is sokkal önfeledtebb lesz, ebben pedig nagy segítséget jelentenek a rágómakik.