A pizsama bolt után újabb vállalkozásba fogunk: saját bárt nyitunk

Miután megházasodtunk, a férjemmel úgy döntöttünk, hogy közös vállalkozást indítunk. Egy exkluzív, prémium minőségű pizsamákat és fehérneműket áruló üzletet nyitottunk Budapesten. Bár a boltot igazából én vezetem, a döntéseket mindig közösen hozzuk meg, és eddig úgy néz ki, jól működik ez a séma. A bolt ugyanis egyelőre eléggé nyereséges, különösen, mióta a webshopunkat is beindítottuk. Mivel most lett egy kis megtakarításunk, újabb vállalkozás indításába vágtunk bele: eldöntöttük, hogy nyitunk egy saját bárt. A férjem ugyanis régóta szeretett volna egy igényes, borkülönlegességeket kínáló bárt nyitni.

Az ügyintézés nagyon jól megy, már kibéreltük az ideális üzlethelyiséget, beszereztük a szükséges engedélyeket, és elkezdtük berendezni a teret. Amire még szükségünk lehet, az több nagyobb méretű italhűtő, hiszen az épület kertjében is szeretnénk majd egy kisebb bárt elérhetővé tenni, hogy a vendégek kintről is rendelni tudjanak. Örültünk volna neki, ha a borhűtőt, jéggépet és bárbelsőt is egy helyről szerezhetnénk be. Némi keresgélés után ehhez meg is találtuk a tökéletes céget az Rdealer – Dealer – Gastro & Ice Dealer képében.

Erről az oldalról ugyanis mindenféle vendéglátóipari gép beszerezhető. Ha éttermed, ha cukrászdád, ha kocsmád vagy kávézód van, az Rdealer egy tökéletes hely arra, hogy a gépeidet beszerezd. Használt és új gépeket egyaránt forgalmaznak, és a többségük olasz gyártmányú, tehát ez már egy elég jó garancia a minőségükre. Olyan széles a felhozataluk ezekből a nagy konyhai gépekből, hogy elsőre azt sem tudtuk, hova kapjuk a fejünket, amikor rátaláltunk az oldalukra.

Minden számunkra elengedhetetlen eszközt megtaláltunk itt: egy 2 zónás borhűtőt, a jégkészítő gépet és a bárpult alá elhelyezhető 191 literes italhűtőt, amiben összesen 240 dobozos vagy 156 palackos ital is elfér. A termékek leírásaiban minden számunkra szükséges információt megtaláltunk, így nem is maradt bennünk sok kérdés. Az láttuk, hogy mindegyik kinézett termék új állapotban van, tehát egy év garancia jár rájuk, sőt, az italhűtő esetében összesen 2 év garanciát vállal az Rdealer.

Dealer - Gastro & Ice Dealer

Ha valóban egyszerre szeretnénk megvenni mind a három gépet, akkor az viszont egy nagyobb kiadás lesz, ezért mindenképpen szerettünk volna kicsit utánajárni annak, hogy honnan is rendelnénk meg őket. Az Rdealer által nyújtott garancia már szimpatikussá és megbízhatóvá tette őket a szemünkben. Aztán megláttuk, hogy már vagy 20 éve foglalkoznak ilyen konyhai gépek forgalmazásával, ami egy újabb jó pontnak bizonyult. Egy tapolcai székhelyű cégről van szó egyébként. A szakértelmüket mi sem mutatja jobban, mint hogy tökéletes leírásokat tudnak adni az összes általuk kínált termékről, és még saját blogot is vezetnek az oldalukon, hasznos és értékes tartalmakkal.

Mivel úgy láttuk, hogy a bárbelső és a jégkészítő gép amúgy sincsen éppen raktáron, hanem be kell rendelni (ami kb. 3 hetet vesz igénybe), úgy döntöttünk, akkor már előre betervezzük, hogy ellátogatunk a tapolcai bemutatótermükbe. Vásárlás előtt, főleg ha ekkora tételekről van szó, ki ne szeretné előbb látni, amit megvesz? A rendelést telefonon és személyesen lehet leadni. Mi úgy gondoltuk, hogy telefonon rendelünk, és majd az átvételre utazunk csak el Tapolcára. A rendelés leadásakor nagyon segítőkészek voltak, és minden még felmerülő kérdésünkre igyekeztek kimerítő választ adni. Már alig várjuk, hogy személyesen is megnézhessük a rendelt gépeket.

Ha tehát te is saját vendéglátó helyet nyitnál, és még nem tudod, honnan szerezd be a gépeidet, akkor csak annyit írj be a keresőbe, hogy Dealer – Gastro & Ice Dealer. Hidd el, nem fogod megbánni.