A kedvenc pizsamámat is a fürdőszoba szekrényben tartom

Ti hol tároljátok a pizsamáitokat? A gardróbban? A fehérneműk között? Netán az otthoni cuccokat stócában? Nálam a fürdőszobában van a helyük, elvégre mindig ott bújok beléjük. Ez persze nem mindig volt így, de mióta felújítottuk a fürdőt, már erre is van lehetőség.

Nagyjából egy félévvel ezelőtt csináltunk egy teljes renoválást, amiben kicseréltük például a zuhanykabint, de a teljes berendezést is – már itt most a szekrényekre, tükrökre és textíliákra gondolok. Az, hogy ez gördülékenyen ment és nem volt fennakadás, az alapos tervezésnek köszönhető, amiben nagyon-nagy segítségemre volt a FürdőSzoba Ötletek nevezetű oldal, ahol egy csomó hasznos infót olvastam arról, hogy is érdemes gondolkodni egy ilyen felújítás kapcsán az újra-berendezésről és mik azok a szempontok, amik mentén tanácsos haladni a zökkenőmentes munkálatos eléréséhez. Ezeket a tippeket a furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-szekreny-a-furdoszoba-trendek-alappillere címen lehet megtalálni.

Én azért tudom a fürdőszoba szekrényben tárolni a pizsamámat azóta, mert sikerült egy olyan szuper szekrény együttest vennem, amiben minden elfér. Van egy csap alatti része, amiben a különböző vegyszereket tárolom és a tisztálkodó szereket. Van egy szép nagy pult a mosdótál mellett, ahová ki tudom pakolni az arc- és bőrápoló holmijaimat, ahogy igazából mindig is szerettem volna, ezért nem volt szükség a tükör mellé is szekrényt tenni. De ami a pizsama szempontjából a legfontosabb, hogy van egy olyan különálló szekrény is, aminek vannak kihúzhatós fiókjai, ajtós polcai és 2 ajtó nélküli polc is, tehát a törölközőkön át a hajszárítón keresztül a díszekig minden elfér benne és rajta, mindezt úgy, hogy közben nem hivalkodóan nagy és beleillik a környezetébe. Szóval én itt tárolom azóta pizsamáimat, mert hogy annyi a hely, hogy bőven elférnek ezek a ruhák is. Közben meg van rajta néhány díszmécses és füstölő, hogyha egy kis fürdőszobai wellness élményre vágyom, akkor azt is meg tudjam teremteni magamnak. A felújítás előtt is nagyon fontos volt számomra ez a helyiség, de mióta kipofoztuk, talán itt tartózkodom legszívesebben a házban, egyszerűen imádom. Egyszerre tölt fel és nyugtat meg, pontosan ahogy azt egy fürdőszobának kell. Köszi a jó tippeket, FürdőSzoba Ötletek!