A jó pizsama mellett egy jó csiganyál krém is fontos a szép bőrhöz

Akinek nem volt még jó pizsamája – vagy éppen csak jó pizsamái voltak, az nem is gondolná, mennyire fontos a megfelelő éjszakai ruházat megválasztása ahhoz, hogy hosszú távon kipihentek legyünk, ezáltal pedig az arcbőrünk is szép, minél inkább ráncmentes maradjon. Sokáig első sorban pizsamákkal foglalkozó boltban dolgoztam, így már láttam egyet s mást, nekem elhihetitek! De a megfelelő pizsama mellett nem árt egy megfelelő arckrém, például egy csiganyál krém sem…

Az interneten olvastam róla először és nagyon érdekelni kezdett, hogy mit tudhat egy csiganyál krém, amit más nem: csiganyál krém vélemények közül sok volt fent az interneten, az egyikben említették a Florence Bio Cosmesi csiganyál arckrémjét. Megnéztem konkrétan a termék alatti csiganyál krém vélemények sokaságát, szóval nagy nehezen sikerült dűlőre jutnom a krémet, illetve a ráncaimat meg egyéb bőrhibáimat illetően és megrendeltem a a csiganyál krémet, a véleményeknek és a honlapon szereplő leírásnak abszolút sikerült meggyőznie arról, hogy valószínűleg jó döntés lesz.

És mennyire nem tévedtem! Megérkezés után nem is vártam sokat a kipróbálást illetően, és azt kell mondjam, bőven túlteljesítette a felé támasztott elvárásaimat. Eredetileg a megjelenő ráncaimra rendeltem, de nem csak azok kezdtek szépen eltűnni, hanem a sok napfény miatt keletkezett foltjaimat is – mindezt bio, teljesen természetes összetevőkkel… szóval kedves olvasó, ha csiganyál arckrémet szeretnél venni, ezt bátran ajánlom!