A home office végén munkaruhát is cserélni kellett

Sajnos, amíg a vírus erőteljesen befolyásolta a mindennapjainkat, nem volt ritka eset, hogy a férjemnek nem volt munkája. Szobafestőként dolgozik, vagyis, egy egész csapatot vezet, de hát amikor nem szívesen engednek be az emberek senkit a házba, akkor őneki is muszáj volt otthon maradnia sajnos. Ilyenkor előfordult, hogy naphosszat pizsamában múlatta az időt, és igencsak rosszul esett neki, amikor a kedvenc pizsijét ismét munkaruhára kellett cserélnie.

Ezen a ponton láttuk, hogy érdemes lenne végre valami valódi munkaruhát beszereznie, ugyanis nem volt kellemes neki, amikor leöntötte magát hígítóval, és csak egy nulla védelmet nyújtó, otthoni, kinyúlt póló volt rajta.

Néhány kollégája ajánlotta, hogy nézzünk szét a www.lumaxpro.hu oldalán. Ez egy kifejezetten munkaruházattal foglalkozó webáruház, ahol széles körben találhatunk kiegészítőket, cipőket és ruházati kiegészítőket, melyek fizikai munkavégzéshez szükségesek.

Neki is láttam, hogy szétnézzek a Lumax Pro kínálatában. Köszönhetően annak, hogy remekül, átláthatóan vannak kategorizálva a különböző termékek, hamar megtaláltam azokat a ruhákat, amik a férjemnek valók munkavédelmi szempontból.

A Jobman márka ruhái között találtam meg azt, amire végül azt mondtuk, hogy ez lesz a tökéletes darab. A kínálatban volt festőnadrág, mely nem szívja magába a vegyi anyagokat, és a rengeteg praktikus zsebbel rendelkezik, amely nagy segítség lehet a munkavégzés során.
A www.lumaxpro.hu oldalán magas minőségű termékek találhatóak, így hát nem is volt kérdés, hogy megéri-e megvásárolni bármelyiket is. Nem hezitáltunk, gyorsan le is adtam a rendelést.
Tetszett, hogy mindig valós adatok láthatóak az adott termék elérhető darabszámára vonatkozóan. Ez nagy segítség, főleg akkor, hogyha falak nagyobb tételben szeretne vásárolni.
A webáruházban nagyon könnyű volt leadni a rendelést. Regisztrációra is van lehetőség, ami megkönnyíti majd a jövőbeni rendeléseinket. A fizetési módok sokszínűek, és a szállításra is kényelmes lehetősek vannak.

Amennyiben nem kis tételben akarunk rendelni, akkor telefonon is felvehetjük velük a kapcsolatot. A munkatársaik nagyon segítőkészek, és bármikor a rendelkezésünkre állnak, így a nagy tételű rendelés minden részletét könnyen meg tudjuk velük tárgyalni, és elejétől a végéig segítenek is lebonyolítani.

A Lumax Pro egy kiváló webáruház, nem is ajánlanék senkinek sem mást, hogyha munkavédelmi kellékekről lenne szó!