A bőr fölött hordjuk sokszor a legfontosabbat

Amit viselsz, akár az is lehetnél! Sokat elmond rólad ugyanis…

Mindenféle viselet és ruházat lehet ráadásul kritikus fontosságú. Aludni, kényelmetlenül, rossz anyagú dolgokban, kicsit sem minőségi pizsamában nem lehet! Ahogy motorozni sem, a nem kifejezett erre tervezett dolgokban, ruhákban. Nézzétek meg a kedvenc shopom, a Motorbolt alábbi linkjén, hogy mikre gondolok: https://motorbolt.co.hu/6814-motoros-ruhazat. Ez csak a motoros szekció ugyan, de van ezen a kategórián belül és kívül is még sok-sok minden.

Pizsamából is egyértelmű, hogy nem kéne sajnálnotok valami drágábbra költeni, de a motorozásban sem csak a bukósisak elengedhetetlen. Szerintem – legalábbis, nekem, hogy komfortosan és biztonságban érezzem magam – sok egyéb dolog is kell.

Lássuk, mi minden kellhet a motorosoknak például a motorbolt.co.hu-ból… Van külön esőruházatuk, de olyasmit is találunk a kínálatukban, ami divatos is amellett, hogy a motorosoknak a járműre lett kitalálva. Ilyenek a Seventy farmernadrágjaik is mondjuk. Feketében és kékben – marhára jól néznek ki.

Elektromos kerékpáralkatrész – azt mondták, ilyesmiket fogok találni főként a motorbolt.co.hu-n. Van ilyesmiből bőven, persze. Ezt szintén ki lehet emelni, mint fontos erényt ennél a webshopnál (komoly választék és mindenből csak minőségi). Egészen a csavaroktól elkezdve megvehetünk mindent a bonyolultabb és drágább dolgokig, de engem valóban a ruhaneműk ejtettek ámulatba. Vissza is térve például a motoros ruházatra, ezeket funkcionálisan tervezték, szóval strapabíróbbak, időjárásállóbbak. Jobban megvédenek nem csak szélsőséges helyzetekben, hanem pl. a hidegtől. Amikor ilyeneket terveznek, sokkal több kritériumnak kell megfelelni, hisz deklaráltan többre valók ezek sokszor, mint egyszerű divatelemeknek, így bízhatunk abban, hogy nincs az opciók között a spórolás és a rossz anyagok használata. Márkák terén ilyesmiket lehet emlegetni ezen shopnál: Revit, Seventy, Roleff, hogy egy-kettőt emeljek ki. Természetesen, a shopon kívül is rá lehet keresni mindre, mert érdemes több forrásból meggyőződni, nem csak az én tippemre adni. De látni fogjátok, itt mindenből gondosan szelektáltak, hogy panasz ne legyen az itteni termékekre.

A termékcsoportok pedig végtelen diverzitást mutatnak. Csizmák, cipők. Akár olyanok is, amikkel sportolni lehet még, akár olyanok, amikkel túrázni. Kesztyűk, bukósisak maszkok, termonadrág – olyasmik, amikre nem gondol, aki nem hódolója egy műfajnak. Mert még nem ismeri. De itt megismerhetitek és megszerethetitek ezeket. Nem hittétek talán, de lelkes bicikliseknek (akik hidegben is tekernek mondjuk a hétköznapokban), azoknak is ajánlatos lehet egy-két motoros, vagy quados cucc. Mert hasznosan kitalált valamik ezek tényleg.

Elektromos kerékpáralkatrész is csak egy dolog, egy nagykategória, de nem említettem még, hogy maguk a kerékpárok is beszerezhetők innen, természetesen. Amolyan ernyőbolt ez. Mintha a kocsi alternatívájaként kínálnának mindent, ami kellhet. Így adnak egy lehetőséget a sportosabb, fenntarthatóbb közlekedésre is. Árulnak bicajokat gyereknek is. Szóval lessetek be hozzájuk főként, ha két kerekén utaztok, vagy szeretnétek, netán elektromos kerékpáralkatrész, ilyesmi kéne, megbízható forrásból: motorbolt.co.hu!