A babaverda.hu weboldalon babakocsit vettünk az ajándék pizsama mellé

A legjobb barátnőmnek nem olyan ráégen született kislánya. Mivel szinte már hagyomány, hogy mindig pizsamát veszek ajándékba, most sem maradt el a dolog, egy borzasztóan édes, egymáshoz passzoló szettet vettem neki, a férjének és a kislánynak.

Persze, mivel az első gyermeke, szerettünk volna valami igazán nagy ajándékot adni neki a barátainkkal. Tudjuk, hogy a gyerekvállalás nagyon sokba kerül, hiszen rengeteg plusz holmit kell venni, bababútorokat, játékokat, az egész lakást bababiztossá kell tenni, éppen ezért le szerettük volna venni a vállukról a babakocsik anyagi terhét.

Nagyon hálásak voltak, hogy egy ilyen nagyszabású ajándékkal készülünk nekik. Mivel ez egy elég komoly dolog, megbeszéltük, hogy kiválasztják, melyik kocsit szeretnék.

A babaverda.hu weboldalon találtak egy számukra nagyon szimpatikus babakocsit. Ez a babakocsi több funkciós, azaz autós ülésként, babakocsiként, sport babakocsiként is megállja a helyét, mivel ezek az elemek cserélhetők a vázon.

Sosem vettem még babakocsit, nem is igazán mentem bababoltok közelébe, mielőtt várandós lett a barátnőm, ezért teljesen újként hatott nekem a dolog.

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire komoly szerkezet egy babakocsi. Nekem nem volt fogalmam sem arról, hogy mennyit számít, hogy milyen anyagból van a váza, hogy mekkora a kereke, vagy hogy milyen anyagból vannak a szövet részek.

Nagyon sok babakocsi van ezen a weboldalon, és nagyon jó minőségűek. Aki igazán jó, hosszú ideig tartósan működő babakocsit szeretne vásárolni, annak ajánlom ezt az oldalt.

A babakocsik legtöbbjéről rengeteg kép és videó is van ezen a weboldalon, amik megkönnyítik a választást akkor is, ha személyesen nincs lehetőségünk megnézni az egyes modelleket.

Hiába nem értek a babakocsikhoz, azért én is megnéztem, hogy milyen paraméterei vannak a babakocsinak, hogy milyen a mózeskosár, az autós ülés és a sport rész. Van benne hely a bevásárlásnak, van hozzá pelenkázó táska is.

Szerintem nagyon jó kis babakocsit sikerült választaniuk, mi pedig meg is vettük a barátaimmal együtt.

Nagyon hamar megérkezett a babakocsi, amit rendeltünk. A babaváró bulin pedig nagy volt a meglepetés, nem hitték el, hogy tényleg megvettük nekik álmaik babakocsiját.